to pierw załóż dystanse zobaczymy jak siądzie. Jak koło jest głęboko to luka miedzy błotnikiem a kołem wydaje się większa .
Printable View
Dzieki nazar, zostaniesz ojcem "kszestnym" i nazwe je nazaretki:)
pykne focie jak zaloze na auto
Jestem ciekaw kto mi podkupił felgi z allegro 5x112 /20" AEZ ?? Uj szukam dalej . Jak ktoś z forum to dzięki . Wczoraj fotkę wkleiłem ,dziś aukcja bez ofert zakończona . Choć nie dziwi mnie ,że ktoś się na nie rzucił bo za 2000pln 20" z oponami 6,5mm to jak za darmo .
Ja widziałem je wczesmiej wiec ktoś inny tez mogl je upolować przed Tobą.
Nie ,śmieję się bo mógł to kupić ktokolwiek ale nie zdziwiłbym się jakby pojawiły się na forum . Zawaliłem ,że nie kupiłem od razu bo chciałem zbić cenę za felgi bez opon bo 245/35/20 przy 8,5 cala i ET35 by mogły obcierać bo są większe od dedykowanych do TI 235/40/19 o chyba 1,7 cm nie mówiąc o szerokosci przy parametrach felgi bo już nie występuje naciąg a opona idzie równo . Wczoraj umawiałem się z właścicielem na dziś na 11 bo " jedzie na wesele " . Niestety punkt 11 ogłoszenie zostało wycofane bez ofert :D . Szukam dalej , coś się trafi :D Alces ma jakieś AEZ ale w 5x108 na zamianę . Jedyny minus to własnie 5x108 bo ciężko będzie to potem pogonić . 5x112 to Vagenworld i pójdzie od ręki a kto do Forda założy 20"??? :D
http://olx.pl/oferta/oryginalne-bbs-...tml#d7ab2f27fd
Kup BBS CK i będziesz miał wszystko czego zawsze chciałeś :).
Moim zdaniem 19" w 159 z dobra opona to jest maks i wygląda idealnie, Nazar nie zmieniaj tych Ti bo ładniejsze trudno znaleść a w 20 to bedzie wygladac jak kaleka...
Kwestia gustu Luke . Było kilka 20tek na 159 w Gliwicach i dla mnie kosa . Ja nie twierdzę ,że Ti są brzydkie , nie . Są oklepane na maksa . W ogóle nie robią efektu WOW jak np. twoje XXRy . Po coś je kupił jak mogłeś założyć szprychy z GT w 18" ??? -żeby był wytrzeszcz na ich widok ( XXRów ) . Jakbym chciał pospolite auto na pospolitych felgach to bym kupił Passata albo Mondeo :) . Nie mam możliwości zrobić showcar'a jak twój bo auto mi służy na codzień także ale w miarę możliwości chcę go "uorginalnić" .
PS . Idę puścić totka bo AEZ są u nas na forum :D