Mi pasuje ;D
Printable View
Zatem może ponownie 17 godzina?
Ja proponuje małą listę obecności, a kto będzie niech się po prostu dopisze ;)
LISTA:
Theority + Justyna + psinka ;)
Theority + Justyna + psinka ;)
2. Xofer ( niestety sam bo kobieta ma zajęcia terenowe na uczelni )
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
Tylko nie wiem czy będe bellą bo felgę dałem dziś do prostowania, niby na piątek ma zrobić ale jak nie zdąży to przyjadę innym.
1.Theority + Justyna + psinka ;)
2. Xofer ( niestety sam bo kobieta ma zajęcia terenowe na uczelni )
3. Yago_ + Ania :D (choć mi sie inne plany szykują na sobote ale jak tutaj bedzie dużo chetnych to zrobie tak żeby być :cool:)
pozdro
1. Theority + Justyna + psinka
2. Xofer
3. Yago_ + Ania
4. Tweety + Sylwia (bez psa - ma zakaz wstępu na fotele:P ) - Nie wiem tylko jak dlugo będę chciałbym trochę wypić bo ta sobota jest dla mnie szczególna :) Yago lepiej przyjedź będzie warto:) Zamówiłem striptizerki :P
2. Xofer
3. Yago_ + Ania
4. Tweety + Sylwia (bez psa - ma zakaz wstępu na fotele:P ) - Nie wiem tylko jak dlugo będę chciałbym trochę wypić bo ta sobota jest dla mnie szczególna :) Yago lepiej przyjedź będzie warto:) Zamówiłem striptizerki :P
5. Wonski+Gosia+synek (w piątek potwierdzimy czy będziemy)
ja mam takie jedno "ale".
Wszyscy piszemy weekend ale nikt nie napisał konkretnie czy sobota czy niedziela.
Czytając wątki, dochodzę do wniosku że lepiej w niedzielę ale może jakieś inne sugestie ? ;)
2. Xofer
3. Yago_ + Ania
5. Wonski+Gosia+synek (w piątek potwierdzimy czy będziemy)
6. Marta + Rafał (będziemy jeśli Rafał mi samochód umyje :D - nie no będziemy na pewno :P )
Tylko własnie sobota czy niedziela? :)
wiadomo że sobota bedzie lepsza