Dupa dupa, ale co z resztą, zapomnieli, że forum istnieje? Szkoda... Piter, jak byście jednak coś wymyślili to mój stary nr aktualny 604 426 224, weekendy mam wolne i chętnie wpadnę :)
Printable View
Dupa dupa, ale co z resztą, zapomnieli, że forum istnieje? Szkoda... Piter, jak byście jednak coś wymyślili to mój stary nr aktualny 604 426 224, weekendy mam wolne i chętnie wpadnę :)
no niestety krakowska reprezentacja upadla już dawno :/ chętnych brak, na spoty cykliczne jak juz ktoś przyjedzie to są zawsze Ci sami i jest nas za mało na takie inicjatywy. Szkoda...
bocian elyta jest tylko jadna... śląska !! Nam nie przystoi nawet tak pomysleć. Do pięt wam nie dorastamy. A po tym jak kupiłes se giete to juz w ogole nie pogadasz.....
cicho mje tu!! jestem w krk to mi gadają że jestem ze śląska - jak jestem na śląsku to mówią że mam wracać do lajkoników... :P ehhh
Kurcze sorki ale nie było mnie tu przez ostatnie 2 miesiące wiec i tak bym sie nie zgłosił ale szkoda że się nie udało bo inicjatywa naprawdę fajna
Witam!
Przepraszam za moją nieobecność na iluś tam z rzędu spotach. Wyszła sprawa przeprowadzki i nie miałem czasu podjechać bo mega okropnie zmęczony wieczorami po remoncie mieszkania. Tak wiec teraz mam o wiele dalej:< .
Jak wygląda sprawa ze spotem w najbliższą środę? 21.12.2011?
Pozdrawiam, srebrna 145'tka ! :D
ja bede jak mi szczeka po wizycie u dentysty nie odpadnie :P
Jeśli będzie to po nowym roku to ja tez :D
Co z dzis?