Nie, dlaczego.. ? ? kolega od kilku miesiecy wygrywa bo ma dobre zdjecia, wiec pewnie tym razem tez Mu sie uda :)
Printable View
no koledzy a jak wam sie podobaja moje fotkiZałącznik 107917Załącznik 107918Załącznik 107919
- - - Updated - - -
Nadaja się do konkursu??
- - - Updated - - -
czy moje fotki nadaja się do konkursu ?Załącznik 107920Załącznik 107921Załącznik 107922
Wg mnie spoko. Wyślij zgłoszenie.
a kiedy w końcu będzie sierpniowy konkurs, a co do zdjęć lipcowych tak naprawdę wszystkie są ładne , właściwie to każde miało to coś w sobie , niestety nie wszystkie pomimo ze dobrze zrobione nie powinny się znaleźć w lipcowym wydaniu , konkurs bowiem jest tematyczny ma byc ALFA oraz pasować do danego miesiąca , hmmmm ciekaw jestem czy gdyby ktoś pokazał wam jedno ze zdjęć lipcowych czy prawidłowo odgadlibyście jaki to miesiąc , raczej NIE .
ale serdecznie wszystkich pozdrawiam i z przyjemnością czekam na dalsze zdjęcia te które najbardziej mi się podobają drukuje sobie i zawieszam w garażu :)
A czy ja gdzieś napisałem że ma być exif? Chyba nie. Ale oczywistym jest, że ten pomaga określić czas wykonania zdjęcia.
Mieliśmy pewne wątpliwości tym razem, stąd tak duży poślizg. Wszystko już wyjaśnione. Zgłosiłem się do wystawienia konkursu dziś wieczorem, ale się nie wyrobiłem... Będzie jutro za dnia :)