oj chciałbym zeby tak naparwde było :D hehe ale pamietaj Mrutyna zeby odłozyc mi te 2 naklejki :D jak chcesz to dam ci za nie 50 wizytówek alfaholików :D hehe
Printable View
oj chciałbym zeby tak naparwde było :D hehe ale pamietaj Mrutyna zeby odłozyc mi te 2 naklejki :D jak chcesz to dam ci za nie 50 wizytówek alfaholików :D hehe
dobrze mrutyna mówi, na spot alfy jest zawsze po drodze :D a poza tym musze od Ciebie te wizytówki wziąć :D
czekają na Ciebie :D zostało mi chyba jeszcze z 800 szt :D ostatnio sie tak składa ze wszedzie widze alfy i mi 100-ka poszła w miesiąc ;] hehe
lucas12053 skoro Ty masz na 22 do pracy to możesz mi dać te wizytówki bo ja będę ok 17 jechać przez Olkusz. Mogę czekać np. pod Mc donaldem :)
Moze i ja sie pojawie we srode :)
Mrutyna widze twoja czerwona furke codziennie jak przejezdzam rano przez pradnik ;) Zawsze wypucowana:)
jasne że przyjedź im więcej tym lepiej :D
a widujesz moją bo stanęła jakaś dziadownia peugotem 206 na wjeździe na moje miejsce parkingowe i musi stać z drugiej strony bloku :P
ale nie zawsze wypucowana ;)
Witam widze ze w srode robicie male spotkanko jak moge wiedziec ile bedzie osob i jakis adres dokladniejszy tego parkingu?? jak mozna to i moze ja wpadne odwiedze krakow bo dawno tam nie bylem a daleko nie ma..