a ile chcesz ? Jezdzi sie super mozesz wpasc jak bedziesz w poblizu to sam ocenisz .
Printable View
a ile chcesz ? Jezdzi sie super mozesz wpasc jak bedziesz w poblizu to sam ocenisz .
jw 2 w cenie jednego 20zł:p i dla ciebie ksiazka gratis:p hehe znajdzcie mi clienta na ta plastikowo pokrywe czerwona co malowałem do 156 pasuje 40zł chce za nia do małej negocjacji...
Siema Panowie :D Alfisti. PWSZ mnie wykończy :D niedługo ja ciągle uczelnia dom uczelnia dom i tak ciągle i od rana do wieczora. Napewno mnie widzicie jak caly czas po mieście śmigam. KIedy jakiś zlocik bo wolne mi się juz szykuje? Przepraszam was. Musiałem wahacz wymienić. Koleś mi za plecami moją byłą stukał jak zemną była a teraz jeszcze mi grozi i liściki w lusterko kurde cyrk na całego.
kiedy zlot ? :D
---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
moze dzisiaj spotkanie :D?
po świętach może po nowym roku planuje zrobić spot na którym pojedziemy na gokarty..
ok :P
alfapier jak moesz to podskocz do mnie po te przewody gumowe do hamulców i ksiazke...tam gdzie kiedys...jestem pod tel
siemka zastanawialismy sie ostatnio z cerciarzem ( reszta jakos zamilkla ) zeby wynajac hale sportowa i pograc w pile nozna i ilu by bylo chetnych ( zeby sie oplacalo isc a nie we dwoch ) moze olsztyn bysmy zaprosili na rozgrywke :)
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2012 zycze wam maniaki alfikow :)
wzajemnie :)
ja moge kumpla wziasc na pilke