Macie jutro jeszcze cały dzień:P
Printable View
Macie jutro jeszcze cały dzień:P
jutro ostatni dzień na dopieszczanie i w piątek od rana w drodze...do zobaczenia koleżanki i koledzy!!!! ehh już się doczekać nie moge hehe
podpisuję się pod słowami kolegi powyżej. jutro ostatnie szykowanko i w piątek skoro świt ruszamy w podbój wschodu!!;) do zobaczyska!
jedzie ktoś z łodzi lub przez łodz co mogłbym mnie zabrać ?:D
Nie marudź tylko odpalaj te 6 garnuchów i w drogę:P
jedzie ktos ze slaska dopiero na sobote rano?? ubzduralo mi sie ze wpadne na spontanie z namiotem:) a wczesniej niemoge bo pracuje;/ i wyjezdzal bym w sobote kolo 2 nad ranem zeby rano byc:) jak cos to kontakt 661-835-669
Dopiero dzisiaj miałem czas żeby sobie pojeździć i pozwiedzać no i przy okazji pooglądać w jakim stanie są drogi :)
A moje wyniki, na które niektórzy czekali przedstawiam poniżej
No to tak:
Drogi które są zaznaczone na niebiesko są w stanie bardzo dobrym
Żółte trochę gorszym, pomarańczowe takim średnim a na czerwono są takie prawdziwe polskie drogi :D
Mapka jak i co w tym linku http://img220.imageshack.us/img220/9610/map1i.jpg
Co do tego jak trafić do ośrodka wypoczynkowego...
Wystarczy przejechać wzdłuż Suśca szukając rozwieszonego w poprzek drogi baneru "ośrodek..."... jest tylko jeden taki więc nie powinno być problemu a do ośrodka jest najpierw 50m wjazdu a później dopiero zaczynają się domki i atrakcje...
W razie jak bym komuś pomógł to piwo na zlocie mile widziane :D
grzybek, gdybym miał te 6 garow to nie zadawałbym tutaj tak głupich pytan :D Moja V6 sprzedana, jezdzi po warszawie a kupił ją kolega stąd :D
Czy w sobotę rano będzie zorganizowany jakiś wspólny przejazd na tor? Będę nocował 30km od Suśca i nie wiem czy mam dojechać do Ośrodka, czy może prosto do Biłgoraju? Gdzie właściwie jest ten tor? Wujek Google nie wie :(
Będzie problem, jeśli dojechałbym na tor powiedzmy o 10-11?