to nie akceptuj.Masz szanse w piatek
Printable View
to nie akceptuj.Masz szanse w piatek
Skoro nie akceptujesz to już nie wkładaj kija w mrowisko, chcesz poznać w realu kilka osób, bądź w piątek na podpromiu, TAK to forum i TAK każdy może mieć swoje zdanie ale Panowie bez osobistych wycieczek, i tak jest nas tu niewielu, po co jeszcze mamy się żreć między sobą... tak nawiasem mówiąc ( nie chcę bronić Czarnego) ale to całkiem w porządku gość, no może trochę impulsywny gdy ma przed sobą klawiaturę komputera ( Piotrek bez obrazy) ale czasami chyba szybciej piszesz niż myślisz:) Jeszcze raz Panowie apeluję o zakończenie konfliktów:) i może o spotykanie się na spotach w realu bez utarczek w internecie.
przyznaje Ci racje SŁOWIK.Jest jak napisales.Nie mam zamiaru sie tu spierac.Tutaj cos dla Ciebie,nie wiem czy znasz ale to jest o słowiku http://www.youtube.com/watch?v=-_4B2s54vX8
Piotrek Tobie to powinni założyć blokadę na internet :D
wiem wlasnie,narzeczona mi mowi ze juz niedlugo mi odetnie internet i bedziecie mieli spokoj:D
Ja również w piątek zagoszczę na podpromiu ;)
To może i ja zaglądnę ;)
Widzę że się ładna ekipa zbierze ;) a z tym kabelkiem i laptopem to fajnie by było sam bym się chętnie dowiedział co tam w komputerze słychać i przy okazji hodometr bym sprawdził ;)
hmmm podpromie gdzie to dokładnie i o której godz. ?? jak będzie mi sie nudzić to przyjadę :)