Spoty się rozkręcają dopiero po 19 tak na serio. :P Ja mam prawie 30 km i dojazd nie jet tragedią.
Printable View
Spoty się rozkręcają dopiero po 19 tak na serio. :P Ja mam prawie 30 km i dojazd nie jet tragedią.
Nie wszyscy za pewne. .. dla mnie to problem mimo iż jestem z tych okolic ale mimo wszystko dla mnie to nie wygodny termin. .. wiesz jak ktoś alkoholizacje przedkłada ponad dobro klubu/spotu ;) heh. .. żartuje po prostu mowie co według mnie może być problemem. A może właśnie wprowadzić jakąś rotację. ...
Były propozycje i zmian miejsc i terminów i jak zwykle gówno za przeproszeniem z tego bylo.
Na dodatek z reguły sami zainteresowani (obrońcy uciśnionych) się nie pojawiali :)
Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka
Ja jestem nowy od czerwca raz już byłem chętnie byłbym częściej. .. tylko ten termin nie wiem jak było wcześniej
Szczerych, czyli podjeżdżają metrem bo Alfa w ... ? :-) Nie rozumiem o co tutaj chodzi :-)
W takim razie poczekam, aż będę dysponował czymś bardziej okazałym :-)
Ja tam z moim 1.8 tam żyje [emoji13] może dlatego ze brzmi o wiele lepiej [emoji13]
Rozumiem, ale mimo wszystko po takiej reklamie będę ostrożny, bo szczerze mówiąc nie wiem, które to modele AR oprócz 4C czy 8C są tak znacząco lepsze/droższe/fajniejsze, niż to co posiada większość użytkowników tego forum :-)
Hej, żartuje tylko :-)
Wbrew pozorom Zmianowy ma poczucie humoru :-).
A co do jakości posiadanego " Sprzętu" rozumiem że nie jest zwolennikiem "wieśtuningu". a raczej wersji fabrycznych ( no może jakieś małe gustowne zmiany).
Zupełnie nie wiem co sie tak nakręcacie - o gustach się nie dyskutuje.
Przyjeżdżasz na spot na Gocław albo do Szwagrów - odpowiada atmosfera - jeździsz w miarę regularnie.
Jak się chce należeć do stada to trzeba respektować zasady w nim panujące.
Jak nie odpowiadają zasady zawsze można zorganizować własne stado - wskazać miejsce i czas po właściwej stronie Wisły skrzyknąć ludzi i już.
Nie ma to jak konkurencja :-).
No i dla środowiska holików lepiej jak będą 3 spoty w Warszawie ( a może nie koniecznie w Warszawie) a nie tylko 2.
Obawiam się tylko że ilość ludzi na forum którzy mają ochotę (podporządkowując do tego swój kalendarz) na spotkanie jest dość ograniczona .....
Ale kto nie gra nie wygrywa. DZIAŁAJ !!! ( i to "DZIAŁAJ" kieruję do wszystkich niezadowolonych z obecnego stanu rzeczy).
.... wypowiedział się ten co był raz na spocie .... ( z głębokim żalem że obowiązki nie pozwalają mi być częściej, i to w sumie niezależnie od lokalizacji - ale jeszcze kiedyś się ogarnę i wpadnę).
PS. a ja mam CZARNO/BIAŁE znaczki na SWOJEJ 9 i jestem z nich dumny :-) a będę jeszcze bardziej jak sobie dokupię dekielki do felg w tym kolorze (najlepiej z felgami) .... :-) . Mimo rozpierającej mnie dumy z pokorą przyjmuję wszelką krytykę takiego rozwiązania ( mając ją - znaczy krytykę - głęboko w ... ) :-).
O której i w którym miejscu odbędzie się dzisiejszy spot ?
Tesco Gocław od 18:30 bodajże strefa różowa łamana z zielona
A jak długo będzie to trwało ? Bo na 18,30 nie jestem w stanie dojechać niestety.
2-3h przeważnie trwają [emoji6] bynajmniej ja jeszcze dłużej nie zostawałem ale są nawet dłużej [emoji13]
jeszcze za dawnych czasów PO trwały do 22 albo dłużej, teraz pewnie do 21 powinno byc
Dawno, dawno temu spoty były w KEN center bylo cieplo, fajnie i nie bylo nigdy niebieskich itp akcji, dlatego m.in Tesco Goclaw wg mnie jest srednio przyjazdnym miejscem dla alfaholików, ale sie dostosuje i dziś będę - jeszcze nie wiem czym przyjade - rowerem albo dronem :cool:
Ostatnio ze spota wyjechaliśmy chyba w 8 samochodów ok. 21:45. :P
Dziekuje bardzo wszystkim za dzisiaj i mam nadzieje ze do zobaczenia za tydzien! :D
it's good -
https://www.youtube.com/watch?v=qMuoFEi42oE
obce marki też wpuszczacie ? :)
BMW powyżej E36 wpuszczamy :P