temu już stosunki w głowie...
Printable View
szkoda, że bimsky nie wpadł a był blisko. xD
A tak się spytam, są jakieś dziewczyny/kobiety czasem? Bo mam jedną znajomą ale twierdzi że tak sama to głupio :D:)
Giulietta nie było, mało aut z GTA:D hah :D
Aaa i AR Spider nie było :D
no jasne, że są :P
http://www.forum.alfaholicy.org/
http://www.forum.alfaholicy.org/
oto kilka fot dla przykładu. Więcej mi się szukać nie chciało a przyjeżdżała jeszcze minimum jedna.
nie unoś się :P
Ta znajoma to ja:) i choć głupio to następnym razem jadę :):)
Moze koledze chodzilo o jakies starsze modele?
no właśnie pytam o co mu chodziło bo nie za bardzo rozumiem.. starych to i na ogólnopolskim jak na lekarstwo,
a jeszcze tylko dodam że dzisiaj była duża ilość aut i duża różnorodność!
Mrutyn nawet więcen by ich naliczył... Aniucha, Adayena, kiedyś łicza bicza, Marcelina przyjeżdżała Mito z tego co pamiętam, także teges :D
widze ze juz napinka leci ...
co nie zmienia faktu ze fajnie byloby je zobaczyc :)
gtv była fajna, chociaż w twin smarku ale i tak fajna :D
no widzisz to zapomniałem o Magdzie i Marcelinie i Łiczy ;)
bo moim zdaniem byla mala roznorodnosc. Skoro twierdzisz ze "prawie wszystkie" alfy jakie wyprodukowal ten zakład byly to widoczenie sie nie znam :) i przepraszam ze Cie tym urazilem...
Pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz za spota
mnie nie uraziłeś, tak że spoko, tylko chciałby sie dowiedzieć czego Ty oczekiwałeś po przyjeździe na spot? że zobaczysz alfy gtv z 80r? czy spidery z lat 70? powtarzam jeszcze raz, były prawie wszystkie alfy ówczesnych lat! a alfa gta to taka wisienka na torcie, bo inaczej można takie zobaczyc na wiekszych regionalnych lub ogolnych :]
miło było Cie gościć...
Mnie się podobało, też byłem pierwszy raz :D i moje podsumowanie jest że ludzie fajni, autka ciekawe ;) ale przyznam że mało troszkę jak chodzi o różnicę ale tak jak piszę Kaczo nie ma co wymagać na takiego "spocika" hehe ;)
Pozdro i dobranoc ;)
Była KIA i jakby sie Ligar popisał to by był tez VW ;D a no i wóz drabiniasty był haha ;) Dzięki za spota, coxu dzięki za przejazdzke, Piter dzięki za podpięcie ;D
Marcin Ty tak tymi fotami nie rzucaj bo jak Magik i Frapujący zobaczą to druga ręka bedzie w gipsie :P
No ja bylem również 1 raz, mysle ze bylo fajnie i bede starał sie uczestniczyc w nastepnych spotach.Moze nie zdazylem pogadac i poznac wszystkich ale mysle ze nadrobimy to jeszcze.
Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzien :) no gora 2:P
Panowie nie spinać się tak :) było bardzo pozytywnie, dawno nie było tylu Alf na cyklicznym. Wiem, że na kolejnych spotach tyle nie będzie, ale jak chociaż cześć przyjedzie to i tak będzie dobrze :D
Piter coś tam wspominałeś o tym że było dużo osób ze śląska i wypadałoby teraz się odwdzięczyć :P już to widzę jak krk jedzie na śląsk :D hehe btw. ktoś tam coś wspominał o tym że ja przyjeżdżałam - a i owszem, jednak ze względów braku czasu będzie to wielce ograniczone - z mojej strony sugerstia jakiegoś weekendu jak np. w olkuszu :P wtedy przyjadę jak mi Piter przypomni :D
Ania nie gadaj, bo ja z Magdą ostatnio byliśmy pod kopcem, a PiterR dojechał aż do Olkusza :) więc też prawie był.
ja tam planuje się zjawić na kolejnym grillu na kopcu, bo zakładam, że w Maju już będzie cieplej :D a czy reszta pojedzie to już do nich pytanie :D
bylem pierwszy raz i jestem pozytywnie zaskoczony. bylem wożony GTA i prowadziłem GTV :-) jak czas pozwoli to będę stałym gościem w srody
wszystko to choooooyyyy ............... wiecie jak 147 zajebiscie jedzie w zakretach ????
Rożnorodność tez była duża: 147 ts 105 ps 147 ts 120 ps 147 1,9 115 ps 147 1,9 150 ps....... :D jak dla mnie bobma ;)
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
a kaczo dobrze napisał, bujna by sie bo jazdą tego nazwac nie mozna :P
Chciałem tylko napisać że o dzisiaj o 12 odbieram w końcu swoją belle!!:):) tak że w środę będę na pewno :) Piter :) weź kable :D:)
no to Kaczo bujnij się na śląsk :) razem z Piterem oczywiście :P
Rydzu wiem wiem że na śląsku jesteś codziennie w pracy :P więc masz rozgrzeszenie :D ale spot to spot :)
liczę na fajną pogodę w maju - tak jak pisał Piter - tylko nie 12 maja bo mam inne plany już :)
W ta srode ktos sie pojawi na krokusie??
No niestety ja odpadam :/ będę w przyszłym tygodniu :)
a ja cie dzis ayem widziałem jak pomykałes do biedrony na oświecenia... w kazdym razie w tamtym kierunku :P
Busted :F, tym raze nie do biedrony :) moja mama zadomowila sie w poblizu ;)
Witam, ja będę o ile mi nie odmówi posłuszeństwa. Dzisiaj zatankowałem za 200zł przejechałem ok 40km i mi wszystko poszło w asfalt bo poszedł wężyk :| 3godziny się męczyłem z silnikiem bo się zapowietrzył :D ale już działa :) źle nie jest :)
spocik na bora? jak zawsze?:)
ja pewnie bede, jak wytrzezwieje :D
ja chyba też będę..