Planujesz wyprawę do PL ?? :cool:
Printable View
Planujesz wyprawę do PL ?? :cool:
Jakby ktos mial ochote jechac to tez bym sie wybral blizej wakacji :P Samemu mi sie niechce :D
Na wakacje to sam powoli myślę o wyprawie :P ale jeszcze nic nie wiem :D Jeżeli do wakacji kupię motocykl to raczej na jednośladzie się w podróż wybiorę :D
Hmm... o tym nie pomyslalem :D Wyslij ja samolotem :D Ja tak raz zrobilem
Dlatego myślę o jednośladzie :D wolność :P A tak z innej beczki, panowie potrzebuje zegara do pomiaru ciśnienia na cylindrach, jeżeli ktoś jest z okolic Cork i byłby w stanie pożyczyć lub wiecie gdzie takowy można nabyć drogą kupna w zadowalającej cenie to proszę o kontakt :D Ewentualnie gdzie można jechać na pressure test gdzieś w moich okolicach :P
heh ja jak polece Bellą do PL to podjade do niego chyba,że tu kogoś znajde ogarniętego:) Zastanawiam się nad wywaleniem DPF-a i EGR-a tylko boję się,że póżniej emisji mi nie przejdzie :( Ale Belka mogłaby swbodnie oddychać :)
- - - Updated - - -
Ja myślałem w maju się wybrać,ale polece pewnie tylko na kilka dni o ile polece w ogóle:) Dopiero teraz zauważyłem,że z Przemyśla jesteś :) okolice Leżajska się kłaniają :)
Witam kolege z okolic :D ja bym sie bardziej sklanial na lipiec bo w maju to lece samolotem :P
No to jestesmy wstepnie umowieni
Panowie moze w koncu jakis zlot bysmy zoorganizowali robi sie coraz cieplej :)
http://www.sportchip.ie/ - rodacy :)
Znajomy dowiadywal sie u nich i "bezpieczna" przerobka gt 1.9 okolo 250e
Fajna alfa wskoczyla jakis czas temu na donedeal`a :)
http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/4598175
Bardzo fajna, ale chyba cena jest taka, że się nie zmieściła w ogłoszeniu :D
Szkoda, że nie ma żadnych zdjęć ze środka, bo z zewnątrz jest piękna
Fakt , koles ceny nie zamiescil mialem na poczatku ochote pojechac , zobaczyc i probowac swoja zamienic ale chyba bym musial sporo doplacic :P
No można... ale to już prawie jak choroba :D
[QUOTE=czester085;1128397]nie choroba kolego,,,, to
ALFA VIRUS
- - - Updated - - -
A ja tam pisze,dzwonie jak się coś pojawi ciekawego na północy z czystej ciekawości :)
Nowy zakup dla syna ale oczywiscie ojczym sobie tez posmiga ;)
Załącznik 88315Załącznik 88316Załącznik 88317Załącznik 88318Załącznik 88319
Oblala przeglad na:
Obciete tylne sprezyny
Niefachowe naprawy blacharsko lakiernicze.
Zle ustawiona lampe.
brak kontrolki poduszek
tablice rejstracyjne..
Gosc od ktorego ja zakupilem kupil ja z strzelonym rozrzadem i wymienil cala glowice, ale niestety (dla niego) napraw blacharski lakierniczych przerazliwie sie boi. Takze mlody za jakies max 2 tygodnie bedzie sobie smigal ladna Bella w cenie 156 z 2002 roku ;)
PS:
I obiecal ze na zloty bedzie ze mna wspolnie smigal :)
Genialna :) Właśnie na coś takiego będę polował w przyszłym roku.
Spoko autko :) i 07 :D
Robimy wreszcie jakies spotkanie ?? W przyszly weekend ma sie juz ocieplic ;)
No to 31 :P
ustalmy konkretny termin ;)