tym razem musz byc, i byda!!!!!!!!!!
tym razem musz byc, i byda!!!!!!!!!!
Pamiętacie mnie jeszcze? :o
Róbcie miejsce na parkingu, bo też mam zamiar być i iść z wami na pączki haha
PS: Dlaczego na zielonym? Zmieniło się coś przez ostatni rok?
W tym tygodniu to i ja odwiedzę śląsk:cool:
A na zielonym z zielonym to już by było wogóle coś:)
Lotek jak bedziesz na slasku to wez od Conspira wkoncu te nasze chyba ze juz masz to moj kalendarz bo jescze go nie posiadam :D
Ja też będę.
Mnie nie ma to od razu wszyscy są...
nikt Cie nie lubi, bo masz Vke z gazem...:)
Raczej też się pojawię, będzie miło zjeść pączka w tak licznej grupie :P
już myślałem ze mam sprzedać te kalendarze bo leżą i przeszkadzają:P:P ale was zmartwie :D ja jutro jestem w robocie :P haha :D ale spoko kalendarze wyśle pocztą a'la Maryszkens :D tak ze Lotek, weź dla Prestona :)
ConSpir właśnie przywiózł mi 2 szt. kalendarzy- także uderzać do mnie po odbiór.
Bede po dlugiej nieobecnosci i utracie 147. Wkoncu w AR (niespodzianka) ;D szkoda ze P4 nie bedzie no ale coz..
Ja też się pojawię , ale tu niespodzianka też nie Alfą :P
ha ile ludu masakra jakaś :D ale dobrzeee bedzie co oglądać szczególnie ciekawi mnie Murzyn ;] choc nie powiem zeby Oskar tez niezaciekawił mnie :) tylko bez VW prosim ;]
Murzyn pewnie przyjedzie GT tak jak miał to w planach rok temu :>
Rowerem, ale tym na dwóch kółkach :D
Pfourul zazdrosny bo niezobaczy ? :P weż sie urwij z roboty ;]
Ja bede mógł być dopiero o 22:30 ;(
Bede. Ma ktos pozadna wiertarke z wiertlami pożyczyć??potrzebuje na jeden dzien:-)
Uśmiechnij się ładnie do mnie:) to Ci pożyczę.
A kto dziś tam będzie? Bo moe udałoby mi się gościa z tą czerwona 156 namówić żeby podjechał tam i obejrzałoby się autko :D
ja chyba tez dzis podjade :D
Ardiano bedzie bardzo dużo osób. Niech gościu podjedzie z tym TSem obejrzymy :D
Robercik, z pneumatycznym udarem ???
Ta, najpierw się musze z nim skontaktować :P a później jeszcze sam obmyśleć jakiś transport dla siebie :P
- - - Updated - - -
No pogadałem z gościem, mówi że się pojawi i da znać na którą :) Coś wspominał o zeszłorocznym summer cars... (czy jakoś tak) że był ale na początku slał z kolegami z mazdy dopiero później podszedł tam do Alfy...
Transport też się zaraz dogra :)
Damian weź kompa i kabelek oczywiście ...
nie wezme bo wszystko zostalo u kolegi bo ma troche zabawy z VW swojego ojca :P heh
W alfie jakie tam było obd2?
Biorę aparat bo będzie nas dużo to trzeba zrobić jakieś zdjęcia ^^
ja tam wiem czym Oscar wpadnie;p takim Wurcem:P Warcy Rycy Cescy;p ja tez bede;p miejscowka ta sama??
Jak ktoś może tutaj prośba głównie do Damiana aby wziął kompa bo dzwonił do mnie kolega z czarnej 147 z Mikołowa ale mojego laptopa siostra zabrała :(
niby załatwiłem sobie kabel pod obd2...teraz musze sciagnac program jakis na lapka :P
- - - Updated - - -
multiecuscan to ten program??
moze byc multi albo fes cokolwiek jak nie bede mial lapka :( pozyczylem
jak mnie ktoś zawiezie/przywiezie to też będę :P
A to spoko :) wezmę swojego lapka z kablem, myślę jeszcze czy od mechanika nie pozyczyć jego diagnostera czy jakoś tak...
Szkoda ze Cie nie bedzie P4 ;D fajnie, ze pamietales ze chcialem nabyc GT ;) ale to cos innego
Aa to zabieramy ze sobą jakieś pączki? bo chyba tego nie doczytałem :P
leci ktoś przez Mysłowice?? :P