W Wielogłowach. :)
Printable View
W Wielogłowach. :)
Jak zrobią to napisz ile Cie ta impreza kosztowała.
chłopaki to ja tez sie na kreske pisze tylko taka wiecie jaka...biała na lusterku;)
Ostatnio ja Paweł i Michał mieliśmy kreske xD
To akurat mnie nie kręci :P
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
alfaholicy i narkomani:D
Chyba Ty ;)
www.delta-HF.com
E tam kreska. :) My "jedziemy po zioło" :p
A później po ziele :D
www.delta-HF.com
Staropolskim zwyczajem. :p
Panowie, jeśli nie zdążę przed Żegociną dojechać do Sącza to dołączam do konwoju w Limanowej w okolicach ronda przy Wolimexie ;)
Sytuacja się wyklarowała, teraz już mogę potwierdzić że na Gryla pojadę :D. Widzimy się jutro o 14.15 po zamkiem (no chyba że się coś nieoczekiwanego wydarzy - oby nie)
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
No to fajnie tylko weź aparat;)
i fotografa;P
No ja o 14.20 musze byc w szkole i pogadac z gosciem wiec najpóźniej bede ok. 14.35,
jak coś to ruszycie powoli ja was dogonie, zreszta bede sie z Kierownikiem kontaktować;)
z Kierownikiem to my już wtedy będziemy po %:)
tak szybko?;P
O widzę że mocna grupa się szykuję z NS po procentach to widać!
Na pewno super się bawiliście tylko pozazdrościć!
Łukasz, przepraszam za zajechanie drogi pod TESCO :)
aaa za rondo to dostalem taka zje**be ze..... (Pawel i Lukasz wiedza o co chodzi) :(:(
hehe;P tak to jest, ale no tak delikatna ona była;P bo dziury z prawej strony, a kto o cos przytarł jak wyjezdzalismy spod zamku, bo cos słyszałem;P
Marek wiedziałem że do Tesco jedziesz wiec byłem przygotowany jak tylko zobaczyłem Twoją pędzącą Bellę w lusterku wstecznym :D ah te szalone 170KM ;)
Noo to spokoo.. alee az tak bardzo to chyba nie zajechalem, nie ? ;p aa ile pisku mialem w aucie.. typu " za chwile wypadniemy z drogi, nie zmiescimi sie w zakret" itd.. ha ha. aa co Mlody napalony na Alfe.. ? :top::driver:
ha ha ha noo dajeee rade powiem Ci :)
Młody miał w planie Honde jak zrobi prawko, ale chyba się zaraził virusem Cuore sportivo
Cuore sportivo: "Złożony, rzadki wirus, notowany tylko w określonych warunkach, u niewielkiej części populacji, której wspólną cechą wydają się wyraźna pasja motoryzacyjna i upodobanie do jazdy. Napięcie i podniecenie wywoływane przez wirusa daje się zaspokoić tylko przez wejście w posiadanie Alfy Romeo. Z tą chwilą pacjent popada w stan głębokiego zadowolenia, lecz jednocześnie jego wirus staje się wysoce zaraźliwy"
;)
Chłopaki i dziewczyny mam problem..
http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ml#post1204531
Pod panel sterujący mam podpięte wszystko. co mam jechać na serwis zeby mi pod kompa podpieli i sprawdzili?
bezpiecznik :confused:
ooooo sorki nie doczytałem całego problemu, raczej to nie bezpiecznik
ostatnio chłopaki radzili tak jak pisał Marek - podepnij po kompa ;) to podobno sposób na wszystko :)
a tak na serio to nie wiem co ci doradzić:(
bezpieczniki są ok..
- - - Updated - - -
Dzisiaj wieczorem może mi się uda podpiąć kompa to może coś się uda znaleść :)
Ja stawiam na rezystor. Komp tu nie wiele pokaże. Jakby coś to ja posiadam kable i odpowiedni program. Ale jeżeli bezpieczniki dobre i panel sterujący też to pewnie to ustrojstwo przy wiatraku. A wiatrak na krótko sprawdzałeś?
Jak podepniesz kompa i połączysz się z komputerem sterującym klimatyzacją to powinieneś mieć opcje testu dmuchawy. Jak wtedy dmuchawa zadziała to znaczy że panel sterujący nawala. To że on jest podłączony to nie znaczy że sprawny. :)
Rezystor sprawdzałem bo przekładałem do innej 147-ki i działał bez zarzutu. Wiatrak na krótko działa również.
- - - Updated - - -
Pisałeś , że masz kable i program do tego. Jest opcja żebyś mi to sprawdził? :)
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...win_spark.html
Chodzi o ten rezystor tak? Jeżeli o ten to jest sprawny.
- - - Updated - - -
Panel działa bo np. Jak załączam klimatyzacje to ona się włącza, Jak zmieniam nadmuch z szyby na środek to też słychać jak się tunele zamykają. Na ekraniku jak przekręcam siłe nawiewu to też wyświetla ale nie ma reakcji wiatraka na żadnym z poziomów mocy.
Sam nawiew ( wiatrak ) daje w dupe i klops.. Tylko jak już wcześniej wspomniałem rezystor i wiatrak przez podpięcie na krótko jest ok..
Sprawdzałem prąd na początku to w wejściu do rezystora był a przy wyjsciu nie było. to myslalem ze to bedzie to.
Potem przełożyłem rezystor do kumpla do 147-ki i mu działał normalnie nawiew na tym rezystrorze. Kabli przy skrzynce bezpieczników pod kierownicą nie próbowałem dociskać. ale spróbuje. może to coś da.
Koledzy ma ktoś może ramki pod rejestracje odsprzedać?
Klubowe czy zwykłe?
Najlepiej było by schemat sobie druknąć i szukać przerwy w obwodzie skoro na krótko próbowałeś i wentylator działa.
- - - Updated - - -
Kupiłeś nową Alfę czy do Hyundaia zakładasz? :P
Przyjechałem dzisiaj z serwisu. Aż szampana kupiłem żeby świętować powrót belli. :)
O Ty. Chwal się! Mafijny wóz powiadasz?