Pozdrawiam serbrna 156 kombi przedlift, byly lapy w gorze, dzisiaj kolo 15.20 na rodzie w legnicy na zlotoryjskiej
Printable View
Pozdrawiam serbrna 156 kombi przedlift, byly lapy w gorze, dzisiaj kolo 15.20 na rodzie w legnicy na zlotoryjskiej
Wczoraj konkretnie odmachane z tramwaju. Srebrne 156 sw polift na ramkach. Szprychowe 16tki. Pilsudskiego skret w stawowa. Ja mialem 2ke podjechalem dzwonilem kierowca chyba nie zalapal o co chodzi zaczol sie rozgladac przed autem czy w cos nie wjechal. Sieglem po kluczki od auta (smycz alfaholikow) ale nie wiem czy zalapal nie mniej jednak pozdrawiam. ;-)
Sebastian musisz się postarać o ramki :-)
dzisiaj widziane:
*156 srebrna sedan przed lift legnica pod huta, za pozno zauwazylem ale odmachałem, godzina cos miedzy 14-15.30,
*156 srebrna polift, złotoryja skrzyzowanie na placu Reymonta, lapa w gorze byla w ostatniej chwili, babcie po sklepach wozilem i mnie troche zagadala godzina 17.50-18.10
ta w rijo to moja. pozdrawiam
Pozdrawiam kierownika czarnej Julki widzianej dzisiaj po 18 w Lca. Były łapki ☺
Dosłownie przed chwilą widziana 146 na ramkach kolega omijał korek na Hallera We Wro i skracał sobie księgową akurat parkowałem Łapki były, pozdro dla kolegi.
pozdrowienia dla szaro-brazowej 159 jadacej w strone lubina z legnicy, przed chrustnikiem, dzisiaj kolo 16.30-16.50
A kto to dzisiaj przez złotoryje pomykał czerwona 147 DLU na ramkach około 14ej, widziana na legnickiej