Brak chromowanych ramek to raczej zaleta w sportowym sedanie :) A ogólnie jak Koledzy powyżej, słabe zdjęcie, słaby kolor, słaba felga - nie oceniał bym po tym realnego wyglądu auta na ulicy.
Printable View
Brak chromowanych ramek to raczej zaleta w sportowym sedanie :) A ogólnie jak Koledzy powyżej, słabe zdjęcie, słaby kolor, słaba felga - nie oceniał bym po tym realnego wyglądu auta na ulicy.
Może nie tyle słabo wygląda, co wtapia się w tłum. Niestety... o 159 tego powiedzieć nie można :P
Taka prawda, nie oszukujmy się. Pozostaje liczyć na trakcje i silniki!
Tylko ja nie czuje efektu wow po tym filmiku? Jakoś tak bez emocji.
z większymi emocjami masz pierwszy pokazywany filmik wersji QV
http://video.alfaromeopress.com/p/it...ess.com|utmccn
w filmiku który zamieścił Ris i jeszcze dwóch forumowiczów wcześniej mamy wersje cywilną dlatego jest taki "niby bez wow " ale mi sie i tak podoba , zwłaszcza że nie mam szans raczej celowć kiedykolwiek w zakup wersji QV niestety
Kolor bardzo pospolicie prezetuje sie. Bialy lub czarny,czy niebieski lepiej podkresli linie.
Kola 16 wygladaja jak wygladaja.
Auto dosyc nisko zawieszone,przod mocno opada.
Pojedynczy wydech sprawia wrazenie,jakby cos bylo niedokonczonego. Mogli darowac sobie taka oszczednosc,odbiera to wiele charakteru.
Tylne swiatla charakterystyczne dla koreanskiej propozycji,stad opatrzenie.
Linia boczna ladna.
Antenka ,jak dla mnie,jest chybionym pomyslem.
Mówisz o płetwie zamiast antenki? Dlaczego nie pasuje?
Co do wydechu, lepiej tak niż jak C-klasa i fejkowa rura (a prawdziwa od spodu)... ;)
Przerysowane rozwiazanie. Nie pasuje mi to do sylwetki auta. 159 ma zwykla antenke,a jednak jest ona dyskretna i obojetna dla formy. W tym przypadku efekt " doklejenia" mi sie kojazy.
C klasa jest bardzo atrakcyjna,ale wydech faktycznie rozbawia i jest conajmniej niepowazny, w aucie za min 160 tys.
Dobra widomosc dla fanow szerokiej felgi: na zdjeciu widac,jak 16 mocno chowaja sie w blotniku. Mozna bedzie poszalec z kolami.