To pewnie Czarka. A mojej to nie widziałeś? Stała po drugiej stronie ulicy w stronę budynków B1, B4. Czerwona Giulietta
Printable View
Steo czy to Ty jechales dzisiaj kolo 11-12 w strone sokolowska/mieroszowa ? W kazdym badz razie pozdrawiam kierowce :)
Wysłane z mojego GT-I9195
Pozdrawiam Panią, ktora zaparkowała swoja czerwona 159 w sedanie na blachach DBL, pod ośrodkiem zdrowia na reymonta :)
Czarna GTV widziana po 15ej zaparkowana na Robotniczej koło De Laval`u pzdr
Pozdrowienia dla czerwonej 147 zaparkowanej na p skargi we Wrocławiu oraz dla wszystkich które spotkałem dziś na paprotnej 8. Łącze się w bólu.
Poza WRO pozdrawiam wszystkich którzy odmachali mi na trasie wroclaw Wałbrzych. O dziwo większość nieoramkowana :)
Jakies 10min temu widziana srebrna 156 sw przed liftem blachy DL obdzwonione i obmachane na Ruskiej. Kierowca skrecal w strone grodzkiej. Oczywiscie dziwnie sie patrzyl jak go z trama obdzwonilem xD
W radomierzycach widziana przy jednym z domow 156 sw po lifcie, granatowa. DZG 177**. Z przodu na ramkach,z tylu bez.
Wczoraj mijana na dordze do Swidnicy oramkowana czarna Gt (machalem z niebieskiej bmw ) chwile temu widziana z daleka granatowa 156 sw ( z bialymi kloszami z tylu) na ramkach przejezdzajaca przez parking Tesco w Walbrzychu. Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9195
Pozdrowienia dla czarnej 159, widzianej wczoraj w Polkowicach. Kolega mrugnął awaryjkami i poleciał naprzód.
A pozdrawia bordowa 164 :)
Dzisiaj po 16 widziana 166 Marka przy wjeździe na autostradę w Wojkowicach, jechałem srebrną 156'ką - odmachane :)