Ja też mam ST ....E :) Oliwkowa :) Pozdro dla wszystkich Alfaholików z Tychów. Coraz więcej Nas:) lipiec 2011 był zlot na Tychach (wpiszcie w google - Zlot Alfa Romeo Tychy), dużo nas było ale może następne zloty będą coraz liczniejsze :) :) :)
Printable View
Pozdrawiam Pana który odmachał mi dziś ok 11:30 w Bukownie koło biedronki w alfie 156 KOLXXXX
Ja osobiście też parę razy się przywitałem z Alfistami ale żaden nie odmachał to odpuściłem. Najlepiej otraktowała mnie policja z alfy kiedy to mojej belli rozładował się akumulator zimą to podłączyli do swojej i powiedzieli, że jak im braknie to też żebym użyczył im swojego. Pozdrawiam Panów policjantów:) a jak widzicie czarną 146 z numerami 1P46 to śmiało rąsie w górę :)
a ja pozdrawiam czarną 159 na rej.SPS mijaną dzis dwa razy machałem migałem i nic... trudno..
pozdro dla 147 z rej KNS widzianej w sobote okolo 18:30 na A4 Szarow - Krakow,
Pozdrawiam kolege ze srebrnej 156SW FL /KR 937../ - Dzieki za wpuszczenie na Krolewskiej :)
Jeśli się nie mylę znowu mijałem kolegę Jin147 dziś obok hali(skręcałem z kolegą na parking szarą ibizą) ok. 13:30. Pozdrawiam również kolegę z oramkowanej, jasnej alfy 156 sw(SR...), machałem z chodnika obok polibudy(gliwice) jednak kolega skręcał w prawo i nie widział :P
kto za mna mrugal na dobrego pasterza, cos wydaje mnie sie ze to moglbyc frapujacy, bo taki brzydal w srodku byl :) rowniez pozdrawiam jesli to inny brzydal byl :)
Ja pozdrawiam kolegę z 156 z rejestracją RZP ?czy jakoś tak która dziś stała pod Mc Donald około 21:30 koło reala
Oraz pozdro dla kierownika 156 który pracuje w firmie ROSA? ST ****C z którym mijaliśmy się już kilka razy :)
Himek gdzie ty ja mijasz? Bo może ja to jestem :P
Wysłane z mojego GT-I9000