najpierw trzeba zeby sie niektorzy okreslili czy sa chetni a nie w 4 tam bedziemy biegac bezsensu
Printable View
najpierw trzeba zeby sie niektorzy okreslili czy sa chetni a nie w 4 tam bedziemy biegac bezsensu
jestem chętny z kolegą na 100%
no to super , a zobacz jaka reszta jest chetna :(
No a co ja poradze. xD. Alf też jeździ coraz wiecej w Elblągu a Alfaholików nie przybywa. Może zamiast piłki to coś innego ?
ja też bym się pisał na piłkę, kolege z Lancii bym wziął :)
ok sprawa wyglada tak aczkolwiek jeszcze nie dokladnie sala kosztuje 100-150 na poltorej godzinyi chyba bysmy byli tam od 22 myslalem o piatku lub sobocie im nas wiecej tym lepiej co wy na to
Jeśli o mnie chodzi to ja w Olsztynie mocno pracujący jestem, więc odpadam. Trzeba zbierać na Alfę 155 :D
ooo rooshyo widzę że wchodzi znane nam tematy...:)widać że ma funduszy za dużo...:P:girl_wacko:
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
ja też odpadam co do piłki nożnej...Fakt oglądać lubię ...nawet jestem bardzo oddanym kibicem ARSENALU LONDYN...:)ale grać nie lubię i nie potrafię za bardzo...:mad:
Więc musicie sobie radzić beze mnie ...:)jak będzie jakiś spot/zlot to jestem za jeżeli alfa jakiegoś numeru mi nie odwali (a z tym to różnie bywa :girl_wacko:)
Mało nas :/
no troszkę mało...:)