wiem że to alfa i traktujecie tą markę jak świętość ale skoro tak często porównujecie ją do grymaśnej pięknej kobiety to też od czasu do czasu rżne się z nią ostro. :) a to że lubi głośno krzyczeć to mnie to osobiście kręci:) to tyle:)
Printable View
wiem że to alfa i traktujecie tą markę jak świętość ale skoro tak często porównujecie ją do grymaśnej pięknej kobiety to też od czasu do czasu rżne się z nią ostro. :) a to że lubi głośno krzyczeć to mnie to osobiście kręci:) to tyle:)
hose super to ułozyłes, podoba mi sie, tak samo uwazam, sami dobrze wiecie ze alfy lubia i dobrze znosza wysokie obroty, nawet lepiejn niz zamulona jazdę, a kazdy napewno czasem lubi pofisiować:p
wielka kłótnia się tu wywiązała i ogólnie jestem przeciwnikiem katowania samochodów a już szczególnie Alf - powinny być pod ochroną ;) ale kolega hOse166 dobrze napisał ... mieć taką Alfe i jeździć tylko elegancko to jak mieć w łóżku super piekną laske w dodatku napaloną i nie pójśc z nią na całość rozwalając przy tym pół domu :D .... - to każdy facet powinien zrozumieć ;) - z drugiej strony mieć taką Alfe tylko po to żeby kręcić bączki to (powiem brutalnie najwyżej niech cenzura wytnie :D ) jak mieć super laske i Piep**ć ją tylko w du** - równie dobrze można to robić z innym facetem......
niech każdy znajdzie swoj złoty środek i przestanie się publicznie przekrzykiwać -i tak nic nie poradzicie na to kto co robi z swoim samochodem - poza tym czy ktoś zbeształ CLarksona za to co zrobił z 75 w Top Gear?? ......
Panowie dajcie już spokój!!! Niech każdy robi co chce ze swoim autem, co kogo obchodzi co kolega h0se robi ze swoim ??? Zapłacił za nie, za naprawy przecież też on będzie płacił, więc mu wolno!!!!!!!!!! Lubi kręcić bączki i już! Nie wpie....ć się tam gdzie nie trzeba!
Ale kolego to jest jego auto i Tobie Ch..j do tego co on z nim robi!Przy twoim toku myślenia równie dobrze możesz mieć pretensje do mnie że zostawiłem wczoraj rower na polu, dzisiaj po nim pada a może go kiedyś na allegro wystawie..... Jak coś kupujesz to zaraz myślisz jak to będzie to sprzedać? Pewnie nie zrywasz folii z wyświetlacza telefonu........
skoro rower zostawiłeś na polu, to musiał nie być zbyt wiele wart, zatem nie wiem co tu porównywać
chyba że chcesz się przyznać że też nie dbasz o sprzęt
jest coś takiego, co się zwie
kultura motoryzacyjna, ale wam to za przeproszeniem wokół ch lata,
tylko po co się jeszcze denerwujecie, i tak was kłuje w oko, że ktoś zwraca uwagę?
Q4 należy już traktować jak dobro motoryzacyjne, a nie furmanka do bezmyślnego
kręcenia bączków, niech kolega posiadacz pojedzie na jakiś SuperOES, lub coś podobnego,
wtedy będzie to w moim mniemaniu, słuszne użytkowanie takiego auta
Chodzi kolego o to że robi to swoim autem i za swoje pieniądze! I jak będzie chciał to może je na różowo pomalować a w dach wbić siekiere i dopuki nie dotyka to bezpośrednio Mnie, mojej rodziny czy mojego portfela wisi mi to!!! I tak samo powinno wisieć tobie! Czy ktoś sie wpieprza do twojego auta? Zrozum że jeśli coś kupie to ta rzecz staje się moją własnością i nikt nie może mi dyktować co mam z tym zrobić! I kończe dyskusje bo temat nie jest o tym...
Panowie spokojnie, temat zapodany na forum i trzeba się tym liczyć że będą różne opinie, jednemu nie przeszkadza a drugiemu przeszkadza i tak to nic nie zmieni, wyraź swoją opinie i nie przekonuj nikogo że to Ty czy tamten ma rację, trochę luzu do takich tematów co innego sprawy techniczne :D