o jej Wanli to jest katastrofa.Mialem kiedys z bieznikiem jak Dunlop nie pamietam modelu.TRAGEDIA
Printable View
Ja mimo wszystko spróbuję. Moje ryzyko no i bez przesady AR to żadna wyscigowka. Z marką Nankang nikt tu nie miał do czynienia a wrzucanie całej Azji do jednego worka to zbyt duże uogolnienie.
Dam Wam znać jakie są moje subiektywne wrażenia. W weekend zrobię 700 km
Wysłane z Xiaomi przy użyciu Tapatalk
Code mam 19 i do Ti mniej jak 17 nie założę więc jestem skazany na nie. Ale nie mam z tym problemu. Pozdrawiam
ario nie wiem czy mariuszoles nie kupil tych opon albo jakis podobnych.Ja wiem, ze nie wyscigowka ale po mojej przygodzie z Wanli o takich http://allegro.pl/listing/listing.ph...ie+dzia%C5%82y jzu wiecej nie chce Chinoli.Przy malych predkosciach glosne jak startujacy samolot,pozniej juz wiatr zagluszal.Pozatym nie wiem jak sie sprawowaly bo sprzedalem je po 2 miesiacach
Ja mam kumpla na Nexenach BMW 530 i zadowolony więc moje zdanie jest takie ze trzeba każda firmę a nawet model opony traktować osobno. Dlatego jestem gotowy spróbować, najwyżej będę żałował bo będą głośne albo na mokrym nutę będą trzymać. Dam znać żeby ktoś mógł w przyszłości skorzystać na moim doświadczeniu a nie tylko na legendach :-). Pozdr
Nie ma
A mój sąsiad jeździ na prawie łysych całorocznych i też jest zadowolony. Czego to dowodzi?
Jak ktoś wyrzucił kilka stów na badziewie to nie przyzna się nawet przed samym sobą że umoczył. Mam tylko nadzieję że nie złapiesz poślizgu na mokrym i nie wjedziesz np. w przystanek autobusowy.
Argumenty masz fajne, rzeczowe i merytoryczne. Moja dyskusja z Tobą właśnie dobiegła końca.
Ryzyko nie tylko Twoje. Jak już pisałem to że sam się zabijesz to Twój problem, ale możesz zrobić krzywdę innym.
A AR to nie wyścigówka ale swoje waży. Wyhamowując 1,5 t w sytuacji awaryjnej to na takich g*******ch oponach to te Twoje 330 z dużym brembo nic nie dadzą.
- - - Updated - - -
Za to Twoje są merytoryczne w całej rozciągłości. Nie rozśmieszaj mnie.