no owszem małe dup było nie z mojej winy i trzeba spawac :P obecnie walka z odszkodowaniem ;-)
Printable View
no owszem małe dup było nie z mojej winy i trzeba spawac :P obecnie walka z odszkodowaniem ;-)
pozdrowienia dla czarnej 166 na ramkach klubowych o nr rej GST widzianej dziś w Płocku ok godz 13 30 :D nie jechałem Alfa ale trąbiłem :D
Tdi86 ty mieszkasz na Bezrzeczu?? jeśli tak znasz Krzysztofa Zielonkę albo Berlinski Marcin?
tdi86 widziany wczoraj okolice Mickiewicza Witkiewicza itp ... małe kursowanko ? ;)
a ja jeżdżę po mieście duuuuuuuużo codziennie i nikt mnie nie widzi, eeeee .......a ja widzę sporo alfinek i jak mijam to się uśmiecham albo pomacham , ale chyba maja mnie za wariatkę bo tak dziwnie patrzą,to jacyś obcy , a i ja nie znam wszystkich
Fakt jeżdżę mickiewicza i witkiewicza często wlasnie na bezrzecze :P ale na bezrzeczu nie mieszkam :) ale prawie codziennie tam bywam :)
Pozdrawiam :)
To uważaj na dużego DHLa ;) ...
W niedziele okolo 19 w okolicach Wolina mijana czarna 156 ze Szczecina.Pozdrowilem swiatlami,oddane swiatlami i wielki banan na twarzy kierowcy :D Ktos z forum???
Który z Panów zakupił czarną 159 z jasnym wnętrzem na ZPL?;)
EDIT: Pytanie kolejne - czyja ta oto piękna Brerka?
Widziana na Wojska Polskiego w Sz-cinie.
Załącznik 23962
W środę widziana czarna 156 SW stylizowana na GTA bardzo ciekawi się prezentowała, stała pod starym Węglobudem na 26kwietnia... Bardzo mnie zaciekawiła bo miała dość spory Intercoler :)