helo...Trolu nie kuma, on jest zamotany hehehe....swoimi myślami ciągle na budowie "PRACA" :), a jego 4 litery rzadko goszczą w mojej "PANI" - ale jego Kappiszon nie mobilny
Printable View
Zgadnijecie czyja alfe widac w 1:57 :D hehe
http://tvsudecka.pl/material/video/7585
No baaaaa :D No a w zasadzie narzeczonej, ale akurat ja prowadziłem :P
Pzdr dla kiermana i pasażerki ze 156 FL na rejestracji DW, z godz. 7:30 na Klecińskiej! Pomachane i potrąbione było :)
komu w 147 machałem dziś w Jeleniej na światłach przy Castoramie??? jeszcze raz pzdr :)
Często widzę czerwoną 147 ze srebrną listwą na klapie bagażnika na DW z ramkami w okolicach ronda koło Factory.
Pozdrawiam, właściciela 156 OKL05467 widzianej wczoraj u Kardasia na Sosnowieckiej :)
Pozdrowienia dla dwóch kierowników 156 czerwonej i chyba czarnej którzy gonili dziś na złamanie karku drogą pomiędzy prochowicami a legnicą :D:D Nawet poziome znaki im nie straszne :):) :D
Pozdrowienia dla wszystkich widzianych na trasie Legnica - Środa Śląska - Wrocław, mijanych dzisiaj w godzinach 8 - 9;
Co prawda Bravo GT to nie alfa - strzała postanowiła dzisiaj nie odpalać (znów aku) - więc strzelałem światłami w aucie zastępczym :P (odzewu zero);
Especially for:
* Kierownik 145 z zagruntowanym lewym nadkolem w Środzie;
* Srebrna 156 na blachach SL *****
* Kierownika (?) 156 SW skręcającego w Leśnicy przed przejazdem w lewo :D
widziany zamyślony Carlos71 na świeradowskiej obok hali Gaj :) machałem siatką z zakupami :P
pozdrowienia dla gcredhot18 widzianego wczoraj przed 20 w pasieczniku, jechałeś w stronę domu. za późno cię zobaczyłem ;)
pozdrowionka dla kierowcy czerwonej 147 po FL na blachach DBL widzianego dzisiaj we Lwówku Śląskim przy moim sklepie:) Czekalem na poboczu w aucie na kolegę a tu nagle taka niespodzianka... niestety chyba mnie nie zauważył... kierowca.... ale pozdrowionka i tak :)
Mumin mijany dzisiaj na Nowowiejskiej, chyba ze od mrozu mam juz haluny :P, mi smigla w ostatniej chwili srebrna 156 z koncowka rejestracji LV
Pozdro
Jeśli nie dokładnie na Nowowiejskiej, a na Jedności przy skrzyżowaniu z Nowowiejską to na bank ja jadący do pracy :D Nie widziałem Cię, ale również pozdrawiam
Wczoraj kolo 16:30 widziany hjeniu (czarna 156 SW) na opolskiej, pozdrawiam :) Zauważyłem Cię dopiero jak już się mijaliśmy i widziałem, że też chyba mi się przyglądałeś :)
Pozdrowienia dla granatowej 156 prawdopodobnie na ramkach AlfaClubu widzianej dziś na Piastowskiej przed południem, oraz dla kolegi pavvel, który swoją bellę postawił dziś przed moją bramą :)
dla czarnej 156 2.0 TS na strzeleckich numerach dziś koło 15-tej w Opolu na Zaodrzu - ukłony wymienione ;)
czarna 156 widziana dzisiaj po 17 wjezdzajaca na Jednosci Narodowej z Poboznego DW 107LY bodajze pzdro
To Karola ;)
A mnie to już nikt nie widuje?
Idę poszlochać.
to chyba kojarzę,a ja z córką na trening.:)
Pozdrawiamy Kierowniczkę 156 SW na DSW z drewniną kierownicą :) widzianą dzisiaj przed 9tą na obwodnicy Środy Śląskiej;
Biała Brera na DL jechałem za nią od Złotoryi do Legnicy dziś rano ale mimo sygnałów z mojej strony zero odzewu :):D
Tego nie widziałem :) Przed oczyma miałem jej t.......czek :):)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnego 156SW po FL widzianego rano na Piłsudskiego. Za późno zobaczyłem a żeby dojść brakował trakcji na śliskim
Dziś koło 17.00 na Bielanach srebrna 166 POT**** ... chyba mi mrugnęła, a ja nie zaskoczyłem, jak odpowiedzieć, bo zamyślony byłem :D
Pozdrawiam z czarnej 147 :)
PS. Czy jakiś Alfista może mi dziś chyba przed 18.00 machał przechodząc z dziewczyną przez przejście dla pieszych ? :)