Panowie, jezeli bedzie 147 jakas, to podjade ze szwagrem, bo chyba udalo mi sie go namowic na zakup Alfy – niech chlopak obejrzy ladne egzemplarze, zanim zacznie szukac na rynku ;)
Printable View
Panowie, jezeli bedzie 147 jakas, to podjade ze szwagrem, bo chyba udalo mi sie go namowic na zakup Alfy – niech chlopak obejrzy ladne egzemplarze, zanim zacznie szukac na rynku ;)
Zapowietrzyła się niestety bo sam jeszcze sobie na to pozwoliłem, zamiast otworzyć maskę i zobaczyć od razu co się stało to ja w panice go chciałem odpalić (zgasł mi w trasie, normalnie jadę i nagle bach, zgasło) dopiero za pomocą paga czy jakoś tak odpalił :D heh.
147 będzie na pewno :) na pewno jedna :D Moja :D
Szczerze mówiąc to nie wiem. W sumie jeszcze doszło to do tego że akumulator padł i musiałem kablami odpalać.
Piter, tak tylko dla przypomnienia jak będziesz i możesz oczywiście to weź kabel :)
jeśli będę to spoko
To kto dzisiaj będzie?
O której? Postaram się wpaść.
19 na bora? Nie wiem, ja będę drugi raz dopiero a więc nie mi decydować :D ale z tego co wiem to zawsze o 19 na bora, parking real +1.
pogoda sie ladna robi wiec moze na zewnatrz? Ale to do dogadania :)
będzie też Magik z lapem i kablem i jakimś magicznym programem do zgrwania softów :)
Przybędę rónież i ja
to ja też się pojawię.
Nieoficjalnie, podobno przyjedzie do was jakis chlop vw co chce zobaczyc i porownac jak sie ma alfa do vag-a. Uslyszal ze podobno 147 zajebiscie jezdzi w zakretach :)
odnośnie nalepki:
http://kwejk.pl/obrazek/1088057/moto...,wszedzie.html
Było spoko, nie tak dużo ludzi jak tydzień temu ale źle nie było :) dla mnie duży plus :) fajna ekipa, i nie ma to jak się dowiedzieć że moje autko ma 938tyś przebieg :) Dzięki Piter że mi to uświadomiłeś a dokładniej to Twój komputer, no trudno :D pisze do admina może dostane mastera :D
Frapujący jeśli ta wlepa to prawda to zamykaj drzwi w domu :P
...to oknem wejdziesz...
Wszędzie to wszędzie.
Boję się właśnie otworzyć lodówkę :/
I Ty Marcin, ze swoim podpisem... chciałeś iść się ze mną mierzyć na prostej jakiejś wrednej????????
Na zakręt Cię nie wołam bo się znów wypindolisz a mamy zagrać w kręgle :D
Magik... kto powiedział, że na prostej :P do tego Ty masz lepszy moment obrotowy więc masz przewagę :D
a Ty się nie zgubiłeś w ogóle na powrocie? Bo jakoś dziwnie pojechałeś.
To na zakręcie wypindolisz i znowu będzie, że sarna :D :D :D
Nie, nie mogę. Nie chce Cię mieć na sumieniu. I owiewek i dupki.
W ogóle to fajny masz ten motocykl.
A na powrocie pewnie, że się zgubiłem :D
taaa Tobie to tylko dupki w głowie :P za robotę się weź :D
No siedzi mi taka w garażu i nie daje... się przemalować
Do roboty, to jutro. Na razie do spania :P
Ty też już idź spać, bo już w c/h/u/j/ po dobranocce :D :D
Dobra, przyznaje się. W przyszłym tygodniu mam urlop. Będę.
A może by spotkać się z godzinę wcześniej i na jakie pieczone z ogniska/grilla się zapatrzyć?
Witam wszystkich sympatycznych Chłopaków których poznałam na wczorajszym spocie :) Piterowi dziękuje jeszcze raz za sprawdzenie mojej Belli, szkoda że byłam jedyną dziewczyną bo trochę niezręcznie się czułam tym bardziej że nie siedzę w temacie tak jak Wy i mało mogłam się wypowiedzieć, ale fajnie że mogłam popytać :) pojawię się na pewno na którymś z kolejnych spotkań, może nie będę wtedy jedyną dziewczyną i będzie mi raźniej, pozdrawiam wszystkich ;)
Moją żonę wyciągnę za tydzień :)
Patrzyłem na parkingu u dziadka i nic nie było ani nie ma, obstawiam że po prostu jak go myłem centralnie przed spotem to nie do końca spłukałem. Wrzuciłem tylko 5zł a więc nie dziwie się że coś mogło zostać i skapać.
EDIT: A co do grilla to jestem jak najbardziej za :) jak się uzbiera więcej os. A stawiam że skoro taka impreza będzie to będzie więcej chętnych to można porobić zdjęcia a nawet jakiś zwiastun początku lata :D:D haha ;) nie no, z tym zwiastunem to przesada ale fotki myślę że się przyjmą :)??
Jeśli by dało radę to nowych Alfaholików też przyjmujecie?
jakt to co? Ja jako nowy bym się bał :P
przyjedź przyjedź :D
Może zrobimy listę na grilla? z tego co widzę to chętni
Kaczkins
PiteR
Magik
mrutyś
...?
a po co lista ? :) kto przyjedzie to przyjedzie i tyle ;) trzeba się tylko określić czy pasuje wszystkim o 18, ustalić miejsce i najważniejsze - kto weźmie grilla :rofl:
Hmm... chyba ja mam to mogę zabrać :) ale jeden to za mało(?) :)
a lista po to by wyszła jakaś fajna organizacja, ja na przykład też jestem za tym aby nie tylko się spotykać na parkingu tylko też robić jakieś małe trasy :) wiem że to głupio brzmi ale np na takich trasach można robić konkursy. Przykład: U mnie w Oświęcimiu jak zebrało się z parę samochodów to najpierw oczywiście rozmowa a później pojechaliśmy na jakiś parking i były konkursy np z butelek robiliśmy miejsce i cza było zaparkować kopertą, prostopadle itp itd :) takie urozmaicenie aby coś się działo na tych spotach :) Nagrody to były ciastka bądź czekolady xD
Myślę że można coś takiego porobić :D:)
dlatego butelki :D jak w tu uderzysz to się nic nie stanie :D:D pomysł śmieszny ale można raz czy dwa razy coś takiego porobić :D
No to ja bym się pisał ;-) Jak nic się nie wydarzy to wpadniemy z małżonką ;-) Prosił bym tylko napisanie tylko co, jak i gdzie w miarę dokładnie ;)
Ja też się piszę bardzo chętnie:)