Ja pierniczę po lifcie! No i mafijna jak nic! Wiedziałem że chcesz się pochwalić i dlatego o ramki pytasz. :P
A ja tam mam Alfę wreszcie i dalej się będę chwalił. :):47:
Printable View
Ja pierniczę po lifcie! No i mafijna jak nic! Wiedziałem że chcesz się pochwalić i dlatego o ramki pytasz. :P
A ja tam mam Alfę wreszcie i dalej się będę chwalił. :):47:
Nie no potrzebuje ramki. Pochwalic tez sie chciałem ;)
O kurdę mój wymarzony model napisz jakie ma jeszcze serduszko!
- - - Updated - - -
O kurdę mój wymarzony model napisz jakie ma jeszcze serduszko!
166 FL dla mnie bajka :D Rozważałem zakup takiej Alfy, ale padło na 159 :) A z innej beczki oto dwie najładniejsze dupeczki na grillu w Żegocinie ;)(fota by lukas_po) Załącznik 98529
Niech się nikt nie obrazi ale 166FL to ostatnia limuzyna Alfy następczynia mojego modelu!
- - - Updated - - -
Chodż 159 tez jest piękna.
No pięknie !
- - - Updated - - -
I prosto ze słonecznej Italii chyba masz tam kogoś?
No co ty od Peugota do Alfy?
To poustawiane...
Załącznik 98539Załącznik 98540http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/06/84.jpg
Uprzedzając pytania: wyszedłem z kilkoma siniakami.
RIP HF...
Załącznik 98542
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
no to zes pokozol
Rafał piękna Bella, pozazdrościć:)
Też tak myślę ;)
Kolego dejv667 możesz zdradzić co to się podziało że twoja Lancia wygląda jak wygląda i czy wyszedłeś z tego cało ??
Ktoś rzucił na drogę skórkę banana... ;)
A poważnie - było "trochę" za szybko. Wyszedłem z kilkoma siniakami.
www.delta-HF.com
Szkoda autka ;(. Laska daj znać to chętnie do ciebie wpadnę, przecież mam dosłownie 5 minut :P
Będzie okazja zmienić na Alfe :)
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Łoohoho bardzo brzydki widok heh.. :d
Niestety, nie widzę na chwilę obecną Alfy na którą byłbym się skłonny przesiąść.
www.delta-HF.com
No fajna ta Lancia! Była... Dobrze że kolega w całości a Lancia na części a nie na odwrót.
Ej to nie była Intergrale ale Lancia Delta to Lancia kto Ci tak bok przerysował!
- - - Updated - - -
A tak naprawdę szkoda każdego ładnego włoskiego wozu!
Ten wóz laski to paść jakich mało :D. Znaczek tak wyblakły, że już z pod spodu VW wygląda.
Ale ogólnie autko fajne, tylko widać, że z Włoch :D
Co tam znaczki moje które zakupiłam w Aso też wytrzymały około czterech lat i wypłowiały ale masz 166 i tylko to powinno się liczyć!
- - - Updated - - -
Przynajmiej ja do tego tak podchodzę!
- - - Updated - - -
Jeśli mi tylko pozwolisz na następnym spotkaniu przymierzę się do tego modelu!
Obmyślam nowy plan...
Załącznik 98671
www.delta-HF.com
YoMen, to Ty mi machałeś jadąc pod Just w stronę Krakowa koło 10.30? Jeśli tak to sorry, że nie odmachałem, ale zamyślony byłem i w ostatniej chwili zauważyłem
mnie na spocie nie bylo sory klubowicze ;P ALE kochana alfa nie dała rady ;) zerwalem rano w niedziele przegub :(((