pozdrawiam kolege z czerwonej Gt, który około 9 na Racławickiej "miał przyjemność" korzystac z lawety/pomocy drogowej. Oby nic strasznego!
Printable View
pozdrawiam kolege z czerwonej Gt, który około 9 na Racławickiej "miał przyjemność" korzystac z lawety/pomocy drogowej. Oby nic strasznego!
chyba pierwszy raz ktos mnie pozdrawia to akurat widzial na lawecie:D nic powaznego sie nie stalo,ale auto unieruchomione bylo to sobie skorzystalem z darmowego assistance'a w pakiecie, co mi tam! Juz dzis pieknie smiga:) pozdrawiam rowniez
Widziany Steo pod hotelem Sudety :)
Wydziargane z mojego Idola 2S
No to widzieliśmy to samo auto i musieliśmy jechać w podobnym kierunku :)
Widziana 147 czerwona na ramkach dzisiaj na basenie w Chojnowie, okolice 19-20 pozdrawiam :)
również pozdrawiam ;)
w drodze do chojnowa mijałem też 159 mrugająca na DLU albo DPL :D
oraz pozdro dla kolegi z 147 FL w Rijo
Tez pozdrawiam, chyba gdzieś ramki zgubiłeś^^
wczoraj jeszcze widziane we wrocku:
pierwsza to 156 czerwona sedan kolo 11-12 rejestracja DL... na generała Kazimierza Pułaskiego(jechałem za nią ale zaraz za skrzyżowaniem w prawo odbiła)
druga to 147 fl srebrna 5d kolo 14.00 rejestracja DOA... na skrzyzowaniu generała,dyrekcyjnej, suchej i hubskiej, stała naprzeciwko wiaduktu kolejowego (nie mrugałem bo nie wypadało na skrzyżowaniu ^^) prowadziła kobieta o ciemnych włosach i okularach przeciwsłonecznych
Czyja czerwona 147 DW stała dzisiaj samotnie w lesie w Maciejowej, koło Jeleniej? :D