Kupione nowe (aerodynamiczne chyba takie) wycieraczki , kupiłem je na początku do Fiesty wujka i zrobiła na mnie super wrażenie , 25zł a zbierają świetnie , więc zakupiłem i do Alfy dzisiaj , bo stare już słabo zbierały
Printable View
Kupione nowe (aerodynamiczne chyba takie) wycieraczki , kupiłem je na początku do Fiesty wujka i zrobiła na mnie super wrażenie , 25zł a zbierają świetnie , więc zakupiłem i do Alfy dzisiaj , bo stare już słabo zbierały
Ja odebrałem AR od mechanika z nowym łożyskiem lewego koła przód i nowymi klockami przód :)
a propos wycieraczek - ja zawsze inwestuję w bosch aerotwin - 74 zł komplet i starczają na całe lato i zimę, i znowu zmiana :) a co do jakości to na Valeo się zawiodłem...
Ehhhh mnie dzisiaj finansowo pociągnęło :/ Po trzech dniach w warsztacie Alfa zmartwychwstała ;) Wymienione kolejno:
Przednie wachacze góra i dół.
Alternator
Olej w skrzyni biegów
Przewody klimatyzacji
Piasta koła
Po zabiegach Alfa szczęśliwa, trzyma się drogi jak szalona, mi pozostaje cieszyć się jej szczęściem ;)
@damianJTD A jakis link alboco do tych wycieraczek?
Wyslane z GT-I9300
Ciao! Po przeglądzie i bella i jej właściciel dostali pochwałę za ... wspaniały stan zawieszenia itp. A odpowiadając na tą sytuację tylko jedna myśl od razu mi brzmiała w głowie : PRZYNALEŻNOŚĆ DO KLUBU ALFAHOLICY - ZOBOWIĄZUJE :)
Dbam o nią i mało nie kosztuje ale ona odpłaca mi się z nawiązką . Nie będę wymieniał wszystkiego po kolei co zrobiłem ale trochę tego było - lubię i muszę mieć auto sprawne ,więc tak jest . Pozdrawiam :)
Moja Bella dostala wczoraj nowa maglownice, pompe wspomagania, pasek klinowy i rolki.. Teraz czeka na nowy rozrzad ktory juz jest zakupiony, ale przez pomylke sprzedawcy ze zla pompa wody dostarczony.. Po testach szykuje sie rowniez nowa przeplywka oraz pompa vacuum wspomagania hamulcow? Lubi pogwizdac gdy zimna..
Gesendet von meinem LT18i mit Tapatalk 2