Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT z ramkami stojącej w Będzinie na 9 Maja. Zdaje się, że ten egzemplarz kręci się po Syberce od dłuższego czasu :).
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT z ramkami stojącej w Będzinie na 9 Maja. Zdaje się, że ten egzemplarz kręci się po Syberce od dłuższego czasu :).
Pozdrawiam kierownika jasnej 156m który ruszał ze świateł przy browarze w kierunku Mikołowa ok 13:40 i niestety mnie nie zauważył :P
Pozdrawiam wlasciciela srebrnej 156 po FL, obok ktorego parkowalem na dachu Galerii Krakowskiej dzisiaj kolo 18. Rameczki byly. Ja dosc szybko odjechalem, Twoja jeszcze stala.
Pozdrawiam kierowce szarej 166 na ramkach który stał na parkingu kauflada na bratysławskiej w Krakowie około 9 :))
Pozdrowienia dla kierowców/kierowniczek Alf upolowanych dziś koło południa na parkingu pod Tesco w Bielsku. Było ich kilka, jednak wszystkie bezramkowe :)
Pozdrowienia dla Marka i jego czarnej 156 1.9 JTD spotkanego dzis ok 15:30 na stacji Orlen w N.Sączu ul. Nawojowska. Miło było poznać !
Pozdrowienia dla dwóch (chyba) grafitowych GT widzianych dzisiaj w Bielsku/Kozach i Wadowicach (między 7:00 a 7:45)
PS. Kolego z GT w Wadowicach na przejeździe - umyj ją, bo koloru nie mogłem zidentyfikować ;)
Pozdrawiam kolege strażaka z wodzisławia:) W Marklowicach ok. godz. 14 zauważyłem Cie po ramkach klubowych z daleka, ale nie waliłem długimi bo jechałem Bravo 2:P