a ja się nie przypatrzyłem :D hehe. To pozdrowienia i widzimy się następnym razem :D
Printable View
a ja się nie przypatrzyłem :D hehe. To pozdrowienia i widzimy się następnym razem :D
W Neonecie to spotkać możesz Rafała - rafallysek ;) 147ki podobne ale z delikatnymi różnicami ;)
A wypatrywałem w drodze powrotnej bo jechałem w niedzielę wieczorem w stronę Poznania ;)
Ale po drodze w Niedziele w drodze z Rawicza na Wińsko, albo w samym Wińsku widziałem chyba Rain`a
srebrny 166 FL, DW rejestracje. Kierunek na Wołów/Lubin
Po zdjęciu widząc czerwoną DZL myślałem że to alfaholik z Neonetu , a jednak podobni a nie ta osoba.Wracałem w poniedziałek w obiadową porę .
Tyle co to już pomyłek było to nie zliczysz ;)
Rafał ma KN12 o ile dobrze pamiętam ja KT11 :D
Co ciekawsze przeglądy mamy praktycznie kilka dni po sobie i już nie raz słyszałem od diagnosty - po cholere ja przyjeżdżam drugi raz w ciągu tego samego tygodnia skoro dopiero co mi przegląd podbijał :D
Moją co prawda teraz można bardzo łatwo poznać bo ma kompletnie rozwalony przód poskładany na trytytki i pomalowany sprayem :) Więc się wyróżnia :D
Brera Maupy widziana na Wyszyńskiego ok 16:10 i a tej samej ulicy łapki z Gracjanem ok 18:50. Pozdrawiam!
wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)
Właśnie myślałem czy ciebie nie mijałem i Gracka chyba też widziałem ale nie jestem pewien ;) Pozdrawiam :D
Grzechu tylko mnie dzisiaj na Wyszyńskiego nie było :D za to wczoraj widziałem dużą pod liceum [emoji14]
Wydziargane z mojego Idola 2S
To może Steo jechał... A duża była wczoraj faktycznie pod szpitalem [emoji14]
wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)