Napisał
kowal78
Czarny mój tekst miał na celu jedno, chciałem porostu powiedzieć jedno że nie tylko w jednym miejscu w Krakowie można kupić dobre samochodu. Twoje życie prywatne w ogóle mnie nie interesuje, ani to z kim sypiasz, ani to co komu robisz. Twoja sprawa każdy lubi co innego. Było już tutaj wiele firm polecanych i różnie z nimi bywa. Nie mam nic do Autka.pl i życzę im naprawdę jak największych obrotów. Wiem natomiast jedno żadna firma która handluje używanymi samochodami nie zna tak naprawdę ich historii. Choćby auto miało książkę serwisową prowadzoną do ostatniego kilometra to i tak nikt nie wie jak dotychczasowy właściciel sie z autem obchodził. Każdy sprzedawca samochodów je picuje. To by było na tyle i proszę nie pisz co i z kim robisz bo mnie to naprawdę nie interesuje. Jeśli chodzi natomiast o okazywanie szacunku to chyba masz jakiś problem ze swoją wartością jeśli takie coś cię zabolało. Mój post nie miał na celu cię obrazić jeśli natomiast się tak poczułeś to już nie jest mój problem.