Widziany Grzesiek z Ewą na Armii Krajowej jakieś 20 min temu na wysokości przystanku koło Apollo. Pozdrawiam ;-)
Wydziargane z mojego Idola 2S
Printable View
Widziany Grzesiek z Ewą na Armii Krajowej jakieś 20 min temu na wysokości przystanku koło Apollo. Pozdrawiam ;-)
Pozdrowienia dla kierowniczki błękitnej 156 sedan skręcającą w Poselską wczoraj o 15.30 w Legnicy
☺
Pozdrawiam właściciela czarnej 166 na tablicach DDZ widzianej rano w Dzierżoniowie przy torach, byla zaparkowana przy działce?Fajnie ze jest więcej 166 w naszej okolicy :)
Przedwczoraj widziany Tallmen na wylocie ze Szczawna stał przy drodze obok bialej bmw.. awaryjne puściłem z zielono czarnej almery :) pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9195
Z czyją kawową 159 SW na ramkach DB mijałem się na Strzegomskiej? Łapki były pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na DSW widzianej dzisiaj w okolicy godziny 18 na placu grunwaldzkim w Walbrzychu. :)
Wysłane z mojego GT-I9195
kto mi macha w strzelinie czarną 159 sedan na ramkach ? - moja 159 czarna w pakiecie ms...
Pozdrawiam kierowniczke 147 czarnej bez ramek DLB przed Gryfowem- pierwsza pomachala