Nie wrzucaj do jednego wora rzeczy podnoszące możliwości jezdne samochodu i rzeczy pozbawiających myślenia kierowcy.
No to ja niech będę w tych 10% ;)
Printable View
[MENTION=74950]Lober[/MENTION], RACE ogarnięty, choć w niektórych autach możliwe że z początku produkcji nie w pełni działa - nie działa ręczna zmiana biegów w trybie race (pewnie sprawa z czasem też będzie ogarnięta, pewnie coś dodatkowo w konfigu trzeba zmienić), jednak w nowszych chyba wszystkich działa (tylko bypass SGW trzeba zamówić np u mnie żeby zrobić programowanie).
w każdym razie u mnie działaw pełni:
Załącznik 260907
Dobrze wiedzieć, to znacznie zwiększa frajdę z użytkowania auta, chociażby w zimę :) Będę miał to w pamięci. Jak na razie doświadczam ignorancji ze strony dealerów FCA.. Byłem wczoraj u jednego dealera, bo akurat miałem w go w po drodze. Chciałem porozmawiać o samochodzie i ofercie, to zostałem - lekko mówiąc - potraktowany jak przez automatyczną katarynkę na infolinii. Nie chcę pisać, który to był dealer, ale czy spotkaliście się u innych dealerów z takim podejściem do klienta?
Jeśli w wersji poliftowej nadal trzeba będzie kombinować z kontrolą trakcji lub kupować najdroższą wersję to będę bardzo zawiedziony. Bardzo.
Ja tam czekam aż większość masowo produkowanych samochodów będzie elektryczna. Wtedy istnieje chociaż szansa, że ekoterroryści odwalą się od tej pozostałej garstki silników spalinowych i będziemy mieli czym się cieszyć ;)
a czego sie spodziewasz? to nie auto torowe to Ci niepotrzebne jeszcze zepsujesz samochod (na gwrancji bo bédziesz upalal) albo komus zrobisz krzywde. FCA wie lepiej co dla Ciebie (a raczej dla nich) dobre.
- - - Updated - - -
Giulii nie, od jakiegos czasu sa za to informacje o Stelvio, cos tam zmieniaja minimalnie chyba zderzaki, wewnatrz podlokietnik, i tunel - inaczej rozmieszczone przyciski. wiele info nie ma - spekuluja o dotykwowym ekranie i calkiem nowym systemie infotainment, swiatlach led i hybrydach, a co z tego wyjdzie to czas pokaze. na przykladzie 9 lat produkcji Giulietty to te liftingi to byly naprawde bardzo skromne/symboliczne, to samo w 159 czy Mito.
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...5-IDAY5Fg.html Oglądał ktoś może ten egzemplarz? Po wstepnej rozmowie tył uderzony brak zdjec szkody. Malowany przedni zderzak niby po szkodzie parkingowej.
W rozmowie telefonicznej powiedział, że zamienił się za nissana gtr jednak ta alfa mu nie leży ze względu na niewygodny fotel w którym ledwo się mieści. Do tego auto z Płocka. Niby osoba prywatna nie handlarz. Dach podobno nie ruszony orginał carbon. Jak zapytałem czy była wstawiana ćwiarta z tyłu to usłyszałem tylko, że raczej nie.Podłoga też niby cała. Hmmm.... jak ktoś sprzedaje auto ze Szwajcarii w topowej wersji za takie pieniądze to musi być coś nie tak w całej tej historii. Jest w stanie też przyjąć moją gta w rozliczeniu wtedy cena za giulię ma wynieść ok 150tys zł. Odpuszczam raczej ten temat bo nic tu się kupy nie trzyma.