-
1 załącznik(i)
Panowie dwie opcje mam felgi takie :
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...progowe-22.jpg
lub takie ale 17stki
Załącznik 101727
jaki kolor by pasowal autko stoi dosyć nisko
zdjęcia dałem poglądowe z alfaholików i z allegro
nie wiem czy by nie pasował czasem czarny lub też niebieski kolor felg ..lecz jakby ktoś mógł zrobić vt tyvh dwóch zdjęc
-
rychuslu89, moim zdaniem zdecydowanie te z pierwszego linka + standardowy kolor. Moim zdaniem udziwnianie Alfy kolorami jest po prostu bez sensu bo na zadbanych ori felgach w dobrym stanie pięknie się prezentuje! ;)
-
2 załącznik(i)
Panowie mam pytanie - jak Waszym zdaniem pasowały by te felgi do tej Alfy? A może ktoś byłby w stanie zrobić wirtualny tuning i zapodać foto?
Załącznik 107059Załącznik 107060
(Alfa nie moja, ale ten sam kolor a pozycja idealna do vt :D)
-
1 załącznik(i)
Czy ktoś z Was trafił gdzieś na foto czarnej 147 takiej jak moja ale z tymi felgami pomalowanymi na biało? Szukam w necie i nic ni ma....
Załącznik 111291
-
daj foto z boku i poproś o VT
zrobić to na biało to nie będzie problem w VT
wg mnie może być ciekawie
aczkolwiek najlepiej białe alu pasuje do czerwonej ( no ale do innych też potrafi - sam mam białe letnie )
-
1 załącznik(i)
Panowie jak poradził Bociek proszę o jakiś VT aby te felgi białe się stały i auto siadło najlepiej 30mm.
Mam nadzieję ze to foto się nada. Jak nie to w weekend zrobię zdjęcie swojej i wrzucę w większej rozdzielczości. Załącznik 111345
-
2 załącznik(i)
Jak by ktoś miał chwilę czasu mógłby zrobić dla mnie małego photoshopa felg? :P
Chodzi mi o kolory w takie kolejności jak załączyłem mój brutalnie wykonany obraz i odwrotnej.
Byłbym zobowiązany :)
.Załącznik 111356Załącznik 111357
-
yyyy ...
ale tylko VT wchodzi w grę czy na prawdę myślisz o czymś takim ??
-
Hmmmm... powiedzmy, że to najmniej rzucający się w oczy z moich pomysłów :P I tak, jest brany pod uwagę jako jeden z możliwych :D
Na razie jednak chcę zobaczyć czy jest sens kupować telefony dla takiego rozwiązania...
-