Spoty mamy co piątek co prawda ale frekwencja nadal nie powala.Dorastamy dużo się zmienia:D A to praca to rodzina.Życie.
Printable View
Spoty mamy co piątek co prawda ale frekwencja nadal nie powala.Dorastamy dużo się zmienia:D A to praca to rodzina.Życie.
A o której będziesz i gdzie?
Około 9 na pewno pod polibudą na parkingu :) A poźniej pewnie będę miał godzinę lub dwie wolnego :) I jeszcze nie wiem co będę robił ;) Może podjadę do Medical Bety i zrobię badanie pracownicze jak da radę a jak nie to pewnie będe się nudził jak ostatnio :)
Jutro teoretycznie wstawiam auto na wymianę przedniej szyby.Jeśli zadzwonią do mnie po południu to koło 9 z groszem będę w garażu rzeźbił Q4.Możemy się zgadać i nie będziesz się nudził hehe
Zobaczę ile będę miał w ogóle wolnego czasu :) Wolałbym załatwić szybko, to badanie i mieć juz spokuj :) Ale namiar na siebie możesz dać na PW ;)
Ty mi się tu nie wykręcaj:D namiar poszedł na PW
Nie wykręcam sie.. :P Będę chociaż na chwilę... ale będę :)
Cóż, miałem pojawić się 11 września, lecz niestety Szef ma inne plany co do mojego weekendu:( W weekend odbywają się targi w Barzkowicach i tam spędzę 19 godzin zbliżającej się soboty i niedzieli :(
Znam 3 alfisti (łącznie ze mną) którzy chętnie podjadą się przywitać i pogapić na Alfy, ale 12 w niedziele to jakaś szatańska godzina. Toż to czasem środek nocy dla tych co byli królami parkietu w sobote ;]
Jakbyście planowali coś o późniejszej porze np niedzielni wieczór - szansa na frekwencję moim zdaniem znacznie większa.