To jest zdaje się skastrowany T-Jet. Oferowany w latach 2012-2013 i chyba nie na wszystkie rynki.
Printable View
U nas tez był krótko w ofercie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witajcie.
Jako że końcówka miesiąca zakończyła się deficytem budżetowym ;) wszystkie brakujące zakupy robie od początku tygodnia i mam nadzieję zamknąć temat zakupów do końca przyszłego tygodnia.
Foto garretta :)
Załącznik 258977
Oraz DP ( wykonanie mega dobre, polecam. Jeżeli w przyszłości padnie kolektor wydechowy to zamawiam u tych panów ;))
Załącznik 258978
I teraz seria pytań :)
Które z tych wężyków muszę kupić żeby to wszystko ładnie się kręciło bez druciarstwa.
Załącznik 258979
Oraz czy ta obejma będzie odpowiednia do łączenia DP z turbo
Załącznik 258983
Oczywiście jeszcze zestaw uszczelek i śrub do turbo.
Dziękuję za odpowiedzi ;) Pozdrawiam
Wężyki wszystkie
V clamp to masz już sprzęt w domu to zmierz średnicę przelicz na całe i już wiesz.
Ile zapłaciłeś za rurę?
Rura 650 zł .
Czy osłony termiczne też się różnią ?
Tak ale częściowo.
Można dostosować stare.
Jeszcze jedno pytanie, czy węże od punta multiair 135 km są już te dłuższe ? Bo też jest już na garrecie , znalazłem w dobrej cenie i pytam.
EDIT. Czy ma ktoś z forumowiczów nr czesci tej obejmy do Garretta bo pan w salonie tylko tak jest w stanie mi pomóc
Moim zdaniem to ciagle zalezy od tego jak bedziesz uzytkowal auto. Sama moc nie degraduje silnika tylko sposob jej uwalniania, dbalosc o temperature pozniej chlodzenie po ciezszej jezdzie. Korzystanie z dobrodziejstw jednostki tez nie moze nastepowac ciagle. Jak bedziesz jezdzil w np. KJS i uzytkowal auto na codzien to bedziesz musial brac poprawke na szybsze zuzycie. Mocnymi silnikami tez da sie jezdzic komfortowo dla silnika.
Witam mam pytanie czy zbiornik z tej aukcji będzie pasował do Giulietty 1750Tbi? muszę kupić bo zaczoł przeciekać na zgrzewach.
https://allegro.pl/oferta/zbiornicze...1-8-7610946997
Cześć
Dzisiaj jadę odebrać zakupioną Julkę z silnikiem 1.4 170km produkcja koniec 2012. Jest to początek mojej przygody z tym samochodem i silnikiem.
Samochód z polskiego salonu z przebiegiem 165 tyś. Serwisowany do ok 110 tyś w ASO, później w zwykłym warsztacie. Rozrząd wymieniony przy 121 tyś.
Wszystkie serwisy oleju i filtrów co 30 tyś. Aktualnie zalany Shell Helix 0w30
Czy mógłbym prosić o informację co wymienić i sprawdzić na starcie ? Samochód jest dla żony dlatego chcę od razu zrobić wszystko co potrzeba.
Oczywiście pakiet startowy typy filtry i olej wiadomo. Czy zostać przy Shell'u ? Jeśli nie to ewentualnie na co zmienić ?
Pozdrawiam