Zakupione Alu 17" seryjne ze 166
i nie mogłem się powstrzymać więc odrazu przy wyważaniu wpadły do auta i alfa o wiele lepiej się prezentuje na alu 17
niz brzydkich stalowkach... chyba bd musiał chociaż w kołpaki na te stalówki zainwestować :)
Printable View
Zakupione Alu 17" seryjne ze 166
i nie mogłem się powstrzymać więc odrazu przy wyważaniu wpadły do auta i alfa o wiele lepiej się prezentuje na alu 17
niz brzydkich stalowkach... chyba bd musiał chociaż w kołpaki na te stalówki zainwestować :)
Umyta i odkurzona :)
Założone HID-y w końcu widze droge :)
Ja też mam hidy w soczewce. Widoczność super a i nie oślepie innych dzięki soczewce :)
Lampy sa soczewkowe więc zero problemu kupiłem Philipsa i przejechałem sie kilka razy z naprzeciwka i nie oślepiają z reszta w irlandii na przegladach nawet sie nie czeiaja podobno zobaczymy niedługo mam MOT:)
- - - Updated - - -
Dokładnie dużo dużo więcej światła daja kupiłęm 8000k więc i fajnie jarają :)
E dla mnie 8000k to przesada bo swiecą na niebiesko czy juz fioletowo... ja bardzo chciałem mieć Białe światło bo tanie zwykłe żarówki tego nie dadzą
a żólte swiatło dla mnie słabo świeci w przeciwieństwie do białego a widoczność przynajmniej 50% mi się poprawiła
i jeszcze mi nikt nie migał swiatłami ze kogoś rażę (bo w końcu to nie zwykła lampa ze wali swiatłem do okoła)
Wymienione siłowniki klapy bagażnika :)
Rozwalone lusterko :(