-
Powiem wam panowie że moim zdaniem pogoda brzytka ale wszystko poza tym było super. Gdybym nie miał dwóch psów w domu to bym chętnie przygarnął tą najpiękniejszą alfke na śląsku z napędem na cztery. Trza mątować następnego spocika. Niech żałują ci któruch nie było. Ja z niecierpliwością czekam na następnego spota.
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:28 ----------
Adam ja myśle że można se machnąć takie naklejeczki. Zoriętuj się co i za ile i daj znać.
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
Zdjęcia fajne. Tylko że frekfencja mała. Mogliście koledzy alfiści pojawić się chociaż do zdjęcia dla frkfencji hi hi.:P. Bo cztery alfki na tyle alfocholików wstyd. Powtarzam się no ale niestety. Co prawda to prawda. Pozdrawiam wszystkich Damian.
-
Ja napisałem, że będę.. ale łożysko w kole mi padło. Na szczęście już naprawione.
Trzeba czekać na lepszą Pogodę oraz "ROZREKLAMOWAĆ" spot ;) Tak jak to było rok temu w maju ;)
Wtedy było bardzo dużo ludzi. Może warto poczekać na lepsze dni i napisać nawet PW do ludzi z okolicy ? :)
-
1 załącznik(i)
Damian, koszt obklejenia dwóch lusterek to ok 100 zł (materiał + robocizna).
Jak będę się wybierał to dam Ci znać kilka dni wcześniej.
Jeśli chodzi o większe spotkanie, to jest idea dwudniowego. Ale na razie myślę jak to zorganizować. Także za kilka dni opisze jaki jest plan :)
pozdrawiam,
Adam
ps. o naszę maskotkę "ALFE 4x4" pytało już kilka osób :-( także pewnie w niedługim czasie znajdzie nowego właściciela.
Ale za to są dwie nowe do zaopiekowania :
Maja i Gucio :D
-
Adam wkręcasz mi klina mają i guciem. Poprostu cię udusze.
---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:33 ----------
Organizuj organizuj tego dwu dniowego spocika jak najbardziej.
-
Już się "posikałem", piękne są. ;)
-
Na ostatnim spocie nie byłem bo z przyczyn odemnie nie zależnych nie mogłem. Adam jak pomyślisz to daj wcześniej znać teraz na pewno będe.:)Pozdrawiam Wszystkich.
-
fajne psiaki:) do wziecia?:P
-
w tamtym tygodniu były jeszcze do wzięcia. musiałbym spytać czy jeszcze są :)
tylko to są psy do adopcji, znalezione na nielegalnych hodowlach czy odebrane właścicielom z powodu fatalnych warunków/zaniedbań.
obecnie większość z nich jest w domach zastępczych i czeka na nowy dom ;)
pozdrawiam,
Adam
ps. pozdro dla Archi i kolegę w 147 SG na ramkach, spotkanych w piątek ok 19 w gliwicach na rybnickiej.
-
Pozdrawiam
wcześniej też minąłem koło UM i na Rybnickiej jakieś dwie ciemne 147, a za Tobą leciała druga knurowska GT - srebrno-szara,
właśnie wracałem z Radomia i po drodze spotkałem Quatroporte i czarne F 360 - na wylocie z TG.
Tak przy okazji przy TBS-ach w Knurowie od jakiegoś czasu parkuje czarne MiTo na SG i często pojawia się czarna 159 na SZ - na razie bez ramek.
-
Czy jest tu ktoś kto daje radę łączyć się swoim kablem z poduszkami w 147 JTD przed FL. Na moim kablu i rożnych wersjach FES (ostatnio 3.4.1) oraz AlfaOBD nie idzie za nic. Nie wiem gdzie jest problem.
Może ktoś by mógł pomóc i mi zdiagnozować poduszki. W sumie auto jest brata, ale mam pożyczone bo moją 156 czeka regeneracja alternatora.