"zastępczy" na 2 dni, chciałem postawić obok ciebie, ale jak zwykle nie zostawiłeś mi miejsca;)
Dziś na trasie koszalin-szczecin gdzieś na wysokości Rymania, spotkane 159 na blachach GD, pomachane odmachne;)
Printable View
Tą białą Brerke widziałem raz zimą przechodząc przez ulice na Pl. Zgody. Za kierownicą siedział pan po 50-tce:cool:, wiec pewnie nikt z forum:P To byłem ja:cool: Przed Rymaniem machał mi ktoś na WJ, a 15 minut później na ZPL. Obie czarne 159. Która Twoja? Wcześniej, na S3/6 awaryjkami mrugała mi wyprzedzana przeze mnie czarna 147 na blaszkach CZN.:)
WJ, machnąłem Ci, a potem wpadłem na maszt z fotoradarem 80-90km/h i zastanawiałem się czy był naładowany:)
Dzisiaj w zalomiu czarna MiTo na zgl albo zpl...pomachane...odmachane...
Dzisiaj jazzu dla odmiany namierzony na Warszawskiej w... Mieszkowicach;)
Trasa Bydgoszcz- Sierpc, W Sierpcu czarne Mito na blachach ZKL pomachane i odmachane :)
Pozdrawiam Pana z żoną i dzieckiem w srebrnej 156 sedan FL 2.4JTD na blachach ZKO..... z podkładkami alfaholików. Jechałem z tyłu czarną 166 na blachach PCT.....Za Koszalinem. Na skrzyżowaniu Pan pojechał prosto, a ja odbiłem w prawo na Mielno, gdzie później się widzieliśmy w restauracji :) Wie może ktoś, który to użytkownik?
pozdrawiam wszystkich alfistów których widzę na drogach Szczecina codziennie szczególnie tych z forum ale i tych nie z forum
Klara a machasz, czy mrugasz długimi? Znajomi się z ciebie śmieją czy przyjmują to ze zrozumieniem?:)