Cena 190zł/szt. to bardzo dobra cena :) Jedyne co mogę załatwić to cena na poziomie 230zł, więc drożej. Z tym że nie ważne ile szt. by się zamawiało.
Printable View
Cena 190zł/szt. to bardzo dobra cena :) Jedyne co mogę załatwić to cena na poziomie 230zł, więc drożej. Z tym że nie ważne ile szt. by się zamawiało.
230 to i tak fajnie w porównaniu do cen na allegro :)
I8160@tapatalk
Jak z jakością takiej zmieniarki tak jak z CD czy gorzej ?
Jakość zależy od jakości utworu :) ładnie brzmi bez żadnych szumów czy trzasków .
Przy mp3 o jakosci 320 kbps gra to dobrze. Przynajmnie w Audi ale w Alfie podejrzewam podobnie jest. Zadnych szumow etc. nie uswiadczy sie. Pewnie meloman by sie przyczepil do czegos ale dla zwyklego zjadacza chleba moim zdanieem jest przyzwoicie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
meloman nie słucha w samochodzie... tzn słucha, ale nie na zasadzie "odsłuchiwania muzyki w dobrej jakości", tylko "żeby coś tam słychać było". Do odsłuchiwania, to trzeba mieć dobre pomieszczenie, odpowiednie głośniki oraz porządny wzmacniacz (niekoniecznie mocny, ale dobrze oddający dynamikę).
Ja lubię posłuchać dobrej muzyki na dobrym sprzęcie, ale pod samochód mam zrobione mp3 w jakości 256kbps... co w zupełności starcza... zresztą nie tylko ilość kbps się liczy. Jeśli mamy kiepski program ripujący, to nawet w 320kbps wyjdzie kaszana. Niestety.
@cinkers, a masz z tymi zmieniarkami kable inne niż alfa/fiat? I czy firma ta sama? Bo kupiłem w drugim rzucie od curoventi i bardzo mi sie rozwiązanie spodobało... Dorzuciłbym takowe udogodnienie do Forda też (wtyczka 12-pin).
Hello
mam do sprzedania zmieniarkę, użyta była raz przez 5 min. Jak by ktoś był chętny to proszę na PW bądź mail bitek81@o2.pl .
Pozdrawiam
Witam.
Ja niestety po wielu dniach walki jestem zmuszony sprzedać swoją zmieniarkę. Nie jest kompatybilna z moim radiem.
Model Yatour z bt.
Stan idealny, pełen zestaw z zakupów grupowych na forum.
Cena 179zł + koszt przesyłki. Zainteresowanych zapraszam na priv.
Pozdrawiam.