A też się pochwalę, licznikowe 230 km/h na autostradzie :D Ciekawe czy jakby się tak dłużej rozpędzać (chyba przez pół dnia i z górki :D ) to czy domknęło by licznik do 240... ?
Printable View
A też się pochwalę, licznikowe 230 km/h na autostradzie :D Ciekawe czy jakby się tak dłużej rozpędzać (chyba przez pół dnia i z górki :D ) to czy domknęło by licznik do 240... ?
Kurde jak tak czytam niektóre posty, to zaczynam żałować, że nie kupiłem 1.9 jtd lub 1.8 TS. Niektórych użytkowników to szybkie sztuki:D a do tego mniej palą, same plusy:D Ja, żeby swojego JTS'a rozbujać powyżej 215 potrzebuje przede wszystkim bezwietrznej pogody, bo pod wiatr to czuć, że powyżej 205 już mu się ciężko robi, no i dobrej drogi, a niestety nie miałem jeszcze okazji po autostradzie przegonić belli. Moje wyniki to głównie krajowa 7, a tam niestety szału nie ma:)
ja swoim 1,4 TS w gaziku (sekwencja) na autostradzie 180 jechałem, ale nie chciałem deptać więcej, bo już się trochę obawiałem, żeby coś z karoserii nie zgubić :P
Noooo... MA też słabo idzie, jak widać... ;)
a ja autostrada A4 udalo sie ja rozbujać do 216 ale duuuuuuzo prostej potrzebowala myśle ze te 6km/h to z gorki lekko bylo bo do domu juz tylko 210 bylo. rok temu
No 1.4 TS to już by więcej niż 180 nie pociągnął.
Jak już się tak przechwalacie to może coś na rozluźnienie: http://www.youtube.com/watch?v=wYCKUxkOifg
A to, że niektórzy z Was mają bujną wyobraźnię to prawda... No chyba, że ktoś ma koła z malucha wsadzone to może mu licznik szwankuje.. A co do zawirusowanych JTD to niestety, ale prawdą jest to, że zapier****ją jak głupie, potwierdzam bo jechałem taką 2.4 jtd SW co miała około 200PS i wiem, że lata bardzo szybko, szybciej niż TS'y i 2,5 V6...
Jako, że się zrobił rozległy OT o tym, czy ktoś ma szybciej czy wolniej, niektórym włączyła się ułańska fantazja, a sam temat zaczyna "propagować" jazdę z maksymalną prędkością doskonale wiedząc jak to wszyscy masowo w Polsce na lotniska jadą testować swoje samochody .... temat zamykam.