A co trzeba zdiagnozować? Ja mam kabelki i wszystko sam diagnozuję :P MES podaje wszystko na tacy- oczywiście jeśli jest trudny temat to forum jest niezastąpione.
Printable View
A co trzeba zdiagnozować? Ja mam kabelki i wszystko sam diagnozuję :P MES podaje wszystko na tacy- oczywiście jeśli jest trudny temat to forum jest niezastąpione.
Nadmierne drgania silnika na wolnych obrotach na luzie. Takie wrażenie jakby silnik miał odrobinę za niskie obroty. Auto to AR 156 2.5 V6 lift.
Chciałem założyć temat i poszukać pomocy ale najpierw pomyślałem że warto by zrobić diagnostykę. Mam jeszcze kabel od fiata bravo II ale z tego co wiem to nie będzie pasował... poza tym moja wiedza na temat interfejsów i diagnostyki jest znikoma i sprowadza się do sprawdzenia ewentualnych błędów.
Załącznik 210411
Pozdrowienia z dzisiejszego mikro spotu!
Widziałem tą 166 już parę razy to się dziś przyparkowałem na chwilę! ;-)
witam, planuje zakup 159 1.9 150km, czy ma ktos auto z Lubinian w takiej konfiguracji? chce zapytac o cene ubezpieczenia w naszym miescie , moze ktos niedawno lub teraz bedzie ubezpieczal auto i da znac jak tu sie ksztaltuja ceny?
Na koniec sierpnia ubezpieczałem moją 2.4 i wyszło 1400zł około... wycisnąłem ile się dało, a zapłaciłem tak "dużo" bo niepotrzebnie zgłaszałem z AC kradzież lusterka i kilku pierdół. Tak to bym 1200 zapłacił...
LINK4- wypłatę odszkodowania dostałem bez problemu i bardzo szybko.
to ja muszę zmienić auto, za swoją funię zapłaciłem OC + AC + AS 2 klocki, ale nie, nie zmienię na mniejsze auto.
Witam, po ogledzinach kilku diesli 1.9, ktorych stan byl inny niz deklarowali sprzedajacy, bite z kazdej strony, zalane olejem itp, wybor padl na 159sw 2.2 JTS, blacha zdrowa z kazdej strony. Robie krotkie dystanse codziennie Rynek - ustronie - ustronie - rynek, wiec nie zmecze benzyny tak jak diesla, mam nadzieje ze nie bedzie sie z nia nic nieporzadanego dzialo;) kolor dosc kontrowersyjny bo... czerwony- rosso. spalanie z trasy lubin - berlin - lubin 9L predkosc 100-140km/h , w miescie pokazuje 14l, takze tragedii nie ma. Dolaczam do grona alfaholikow z Lubina:)