Załącznik 46197
Podobne do OZ Racing.
Wlasnie sie zastanawiam czy tylko podobne czy to moze to wlasciwie juz za pozno na dumanie bo je zamowilem i zastanawiam sie jak jak beda wygladac w mojej 156 sw
Jak dla mnie super. Jeden z moich ulubionych wzorów. OZ'y miały chyba przy dziurach na szpilki napis OZ RACING.
nie koniecznie ale napewno w srodku felgi bedzie pisac OZ jezeli to jes oryginal
Marekm tyle to ja wiem że OZ to firma a Racing to ich linia felg. Druga sprawa że będą ładnie wyglądać na SW tylko wypiaskować i pomalować proszkowo i będzie malinowo:P
A jak koledze przyślą te felgi to niech się pochwali co to za felgi, bo tych czasach jest tyle podróbek że ostatnio nawet certyfikat CE zacząłem uważać za skrót od China Export;)
Przegladajac rozne galerie spotkalem kilka zdjec folderowych 156 na tych kolach tzn takich wiec mam nadzieje ze bedzie ok juz sa na poczcie ale musze sie sam pofatygowac zeby odebrac i podziele sie wieczorem wrazeniami. Zastanawiam sie jeszcze nad kolorem, auto jest praktycznie czarne i rozwazam miedzy grafitowym srebrnym i czarnym kolorem
Takie czarne felgi do czarnego auta to nie bardzo moim zdaniem, przy tym wzorze za bardzo się będzie zlewać, no chyba że czarny mat ewentualnie jeszcze.