Chyba nie, bo wczoraj w Starym Sączu czułem się jak podczas wojny klonów ;p widziałem 3 AR156 w ciagu pol godziny. Nie licząc mojej ;p
Printable View
Chyba nie, bo wczoraj w Starym Sączu czułem się jak podczas wojny klonów ;p widziałem 3 AR156 w ciagu pol godziny. Nie licząc mojej ;p
a o ktorej godz. mniej wiecej je widzialeśś ? ?
ahaa, myslalem ze w godzinach rannych, bo ja tam sie platalem po Starym Saczu i Wegierskiej, hehe :)
to myslalem ze gdzies sie minelismy
No ja w czwartek zamarzłem a dokładnie paliwo ze statoil a podobno miało być do -35. No ale alfa Labomb'a zaciągneła moją do ogrzewanego garażu i rano odrazu lepiej. Teraz nowe paliwo i jest ok. Nie tankujcie na statoil.
Przyznam się szczerze, jeśli stacja wygląda mi na starą, tandetną (min. statoil, nie wiem czemu) omijam szerokim łukiem... Orlen, rzadko Lotos a w sytuacjach bardzo krytycznych, ze strachu przed pustym bakiem Bliska.
znacie może jakiegoś dobrego mechanika w ns
---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Myślałem o protescie paliwowym może by powtórzyc co wy na to ?
Ogólnie to jest plaga w tej firmie. Poleciał im Image na łeb, na szyję takim pogrywaniem z ludźmi. Sprawa wygląda tak, że chcąc zaoszczędzić na cenie zakupu nie wprowadzono tzw Arctic Diesel'a i efekty widać gołym okiem. Rozmawiałem z kolegą, który prowadzi gorlickie Statoil i ciężko mu było znaleźć logiczne wytłumaczenie na taki stan rzeczy.