A tyś nie próbował go ostatnio jak się widzieliśmy na cytadeli? Mattom mazał coś tam u siebie i wydawało mnie się, że Ty też. A APC - dowolne dobre, tylko trzeba rozcieńczyć odrobinę mocniej niż do lakieru.
Printable View
A tyś nie próbował go ostatnio jak się widzieliśmy na cytadeli? Mattom mazał coś tam u siebie i wydawało mnie się, że Ty też. A APC - dowolne dobre, tylko trzeba rozcieńczyć odrobinę mocniej niż do lakieru.
Tej właśnie, zapomniałem;)Ogólnie jesteś cały czas zadowolony? Nie poleciłbyś nic innego w tej cenie?
Zaraz dzwonię do detailer center, zobaczymy, czy uda się zamówić na za półtorej godziny:P
- - - Updated - - -
No tak, a numeru znaleźć nie mogę...
APC nielsena polecam , dobre i tanie
Na kosmetykaaut pisali, że apc nielsena lubi zostawić biały nalot. Dalej prawda, czy naprawili to?
Powiem Ci ze tylko na zew nim pracowałem , właśnie po przyjeździe z wakacji mam zamiar psiknać nim wnętrze zeby położyć Finesse , wtedy dopiero dam odp
Używałem Nielsena Cyclone do czyszczenia plastyków wewnątrz w rozcieńczeniu 1:9 i białego nalotu nie było. Potem poszedł na to Nielsen Finesse :)
Na zewnątrz auta jednak Nielsen 1:9 nie dawał rady. Kupiłem nawet tańsze APC Koch Green Star, 1:2 było ok :)
czyściłem środek APC Nielsen i żadnego osadu nie było ... :)
Plastiki przygotowanie Nielsenem Cyclonem 1:10 a na to poszedł Auto Glym Vinyl & Rubber po aplikacji wypolerowany fibrą dla uzyskania satyny.
Załącznik 104527Załącznik 104528
Usłyszałem o dziwnym patencie pewnego blacharza-lakiernika na mycie samochodów. Używa on szamponu z woskiem nakładając go bezpośrednio na samochód i pucując bez wody. Tłumaczy on to tym, że gdyby dodawał szamponu do wody to wypłukiwałby wosk w nim zawarty. Uściślając, ja wiem, że taki szampon z woskiem, to syf i obok prawdziwego wosku to nawet nie stało. Ale błagam, niech ktoś mi napisze, że mycie szamponem bez wody to bzdura i kompletny bez sens. Nie jestem żadnym auto-detailerem i prócz logicznego myślenia brakuje mi argumentów, dlatego chciałbym, żeby ktoś siedzący w temacie napisał co o tym myśli.