Również pozdrawiam :)
Printable View
pozdrawiam wlasciciela alfy 159 czarny mat rej. RZ na ramkach B3studio widzanej dzis we Wroclawiu przy placu Dawida
Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi ale rozumiem, że wybrałem niewłaściwą drogę.
Pzdr.
o ten post w tym temacie http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ml#post1224275
Pozdrowienia dla Kolegi na blachach WW (o ile się nie mylę) na trasie Hrubieszów Chełm wczoraj w okolicach godziny 11. Widziałem jak odmachałeś przez otwarte okno:D
Hubert nie stales przypadkiem we wtorek pod Jubilatka na Piłsudskiego ok.godz.19 ??
Monster (Bartek) czy my sie dzis nie minelismy na skrzyzowaniu obok Dezako??Ja skrecalem od strony miasta na sloneczna,a Ty dojezdzales do skrzyzowania.Nie widzialem ramek wiec nie mrugalem ani nie podnosilem reki.Widzialem ze masz bananowa skore i przyciemnione szyby ze prawie nic nie bylo widac kto prowadzi.Jak cos to Pozdrawiam
Czarny, to byłem ja :) Prawie wszystko się zgadza, tylko szybki nie przyciemnione. Poznałem forumowy samochód ale póki co jestem nowy wśród Alfistów i dlatego nie mrugnąłem :) Wracałem od Ramzesa i Pana Janusza bo walczymy z checkiem. Pozdrawiam :)
ladna ta Twoja alficzka.No ja mam rzut beretem do Ramziego i Janusza:D
- - - Updated - - -
aha Pozdrawiam sm00q-a ktorego alficzke widzialem pod Kauflandem ok.godz.18.Chcialem stanac obok ale nie bylo miejsca.Widze ze wrzuciles podwojnego ultera.Piekna jest i jak zawsze czysciutka
Czy moze ktos w jakimś skrócie napisać czym jezdzi piotr c a czym jego żona bo sie bogubiłem:P
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW ramki (chyba ) były rej RZE lub RZ widzianego gdzieś w okolicach Tarnowa (chyba) około 19.30 w sobotę :)
pozdrowienia dla srebrnej alfy na ramkach, która zaparkowana była na parkingu dla gości pod firma Goodrich
ale kierownika nie widziałem :) jakiś pracownik może ?
pozdrowienia dla Piotrka upolowanego dzisiaj gdy podjeżdżał z Małżonką :)
Pozdrawiam kierownika srebrnej Alfy 156 SW RLA z ramkami klubowymi widzianego wczoraj na przejeździe kolejowym w Łańcucie i kierownika czarnej 156 na rzeszowskich blachach z czerwonym emblematem z przodu który mnie przepuścił jak pchałem wózek z Castoramy na parking :)
Widziana dziś o 16:10 na ul. Kwiatkowskiego w Dębicy :)
Czy to ktoś z naszych ? :P
Załącznik 102843
Mały :) doigrał się :) :)
Bo oni"ONI pasji nie czują " {(nie dotyczy Małego ) biurokracja ogranicza , współczuję . Ten kraj spada na psy przez te regulacje prawne .
[QUOTE=Ramzes_II;1231065]Widziana dziś o 16:10 na ul. Kwiatkowskiego w Dębicy :)
Czy to ktoś z naszych ? :P
Klka tygodni temu też ją widziałem jadącą w ten sposób;)
Pozdrowienia dla kierowniczki srebrnej 156 SW na RLS widzianej dzisiaj w Sanoku około 13:20 :-)
Wysłane z mojego GT-N7000
NIe to nie nasza alficzka, nasza ma sie dobrze i robi co ma robić doskonale hehehe :D a znając życie to przekładnia siadła u kolegów lub eco driving :P
- - - Updated - - -
SŁOWIK Mały :) doigrał się :) :) NIech ja CIe dorwe tylko :P:P
Wrzucam foto ogłoszenia i auta.
Załącznik 103045Załącznik 103046
Słowik wiesz ze swoich sie nie czepiam :P
pozdrawiam wlasciciela szarej 156 sw z czerwonym znaczkiem widzanego przed chwila kolo szkoly na staroniwie
pozdro dla granatowej 156SW widzianej dzisiaj na obwodnicy Sedziszowa, chyba z ramkami ale nie widzialem dokladnie bo barierka na srodku zaslonila.
pozdro jeszcze dla czarnej GT RRS ktora stala w Sedziszowie kolo bramy przy zakladach drzewnych czy jak to sie tam nazywa miedzy stacja PKP a rampa w strone Borku
Pozdro dla kierownika srebrnej 147 po FL widzianego dzis ok 17 na wlocie do Jarosławia od strony Wólki Pełkińskiej. Niestety miała tam małego dzwona