ależ oczywiście to byłem ja :D szliśmy na łyżwy :) i faktycznie, zamyślony byłeś :P
Printable View
Wiedziałem ! :)
Z kumplem gadałem i jedyną osobą tej postury, która przyszła mi na myśl, że mogła mi machać, to Ty (ale pozawijany byłeś i nie miałem pewności :D)
PS. Miałem wtedy tablicę z przodu, prawda ? -> http://www.forum.alfaholicy.org/foru...tml#post794015
Pozdrowionka :)
miales...pamietam, ze byla bo sprawdzalem ramki i DZA xxx ;)
jakby ktoś widział we Wro słabo zbierającą się 156kę SW to ja :) rura turbo-IC poszła swoją drogą... nowa już załatwiona.
Emka widziana po 8 rano na Psiaku. :)
O!
Ciesz się, że nie widziałam Ciebie, bo ja dzisiaj rano zabijałam wzrokiem.
Moje dziecko doprowadziło mnie do szału, ociągając się ze wszystkim tak, że po raz n-ty spóźniłyśmy się do szkoły, chociaż mamy ją prawie pod domem.
Codziennie mam "dzień świstaka".
Drugi raz widziana ciemna 166 z klubowymi ramkami DW pod wrocławskim aquaparkiem (dzisiaj około 19). Pozdrawiam :)
Dziś koło Hali Targowej widziana ciemna 166 DW976EC : )
Wczoraj około 13 w Lubinie pare alf widzianych pomrugane. Z jednej napewno był odzew 156SW na sikorskiego na wysokości cuprum areny. :) Później na trasie do wrocka 147 z obu stron światełka i łapki :):):) Pozdro
W środę we Wrocławskim Pasażu Grunwaldzkim widziana srebrna 156 na klubowych ramkach. Swoją dumnie postawiłem obok.
Załącznik 47206
Pozdrawiam, kłaniam się, ramek ani wizytówek klubowych przy sobie nie posiadałem. :)
Dziś się chyba minąłem z jakąś czerwoną 147 na trasie złotoryja legnica. Ciężarówka czy inny autobus mi zalał szyby więc ciężko było dostrzec i zareagować :) :):)
hej hej
to mogłem być ja... jechałem ostatnio tą trasą i widziałem Ciebie...
pozdrawiam
co prawda nie widziałem jeszcze alfy ale jak by ktos zauważył czarna 147 FL. na blachach PJA.... to moja. Aktualnie stacjonuje w Kletnie na wypoczynku ;D
pozdro:)
Dzisiaj ok 8 rano na trasie Legnica Złotoryja mijana czerwona 147, w ubiegłą sobotę we Lwówku Śl. widziana zaparkowana na chodniku alfa kolegi rafallysek.
hej hej Monika.... tak to moja 147 :) na chodniku zaparkowana we Lwówku Śląskim wlaśnie przed moim miejscem pracy :) Jutro (w sobotę 18.02) również na chodniku w tym samym miejscu będzie zaparkowana - wdepnij do Neonetu to porozmawiamy :)
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
W drodze z Lwówka Śląskiego w kierunku Złotoryi widziana dzisiaj około 18.30 AR MiTo oraz nieco później AR 156... ciemno było i nie zdążyłem mrugnąć ale miłe zaskoczenie było. Pozdrawiam Serdecznie
A ja pozdrawiam machającego kolegę w bordowej 155/165? na Tęczowej dziś koło 15.
Miłe zaskoczenie bo oidp bez ramek :)
ok 16:45 w Opolu, srebrna 156 na Krapkowickiej w Opolu. Pozdrowione i odmachane :)
dziś widziana zaparkowana biała 155 na wrocławskich blachach 2.0 t.s 16v przy AutoSpa za ADF'em :) nawet zdjęcia zrobiłem bo ładna. Ramki chyba z Ik@ra miała ;)
Pozdrowienia dal kierowcy Opla Omegi ktory mrugnal mi dzisiaj na Wygodnej swiatlami (ten refleks - nie odpowiedzialem :( ) i widziana czerwona 147 z ramkami zaparkowana na Wygodnej
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 1.9 JTD o nr rej. DTR...widzianego na trasie Złotoryja - Lwówek Sląski dzisiaj rano około 9.20. Jechaliśmy równo do samego Lwówka, można stwierdzić że był to swoisty "The Run" który wzbudził niemałe zainteresowanie mieszkańców mijanych miejscowości... to było coś! Szkoda tylko że kierowca nie odpowiedział na mrugnięcia światełkami...why? Pozdrawiam anyway
dziś w Lubaniu na światłach widziana ciemna 156 po lifcie na klubowych ramkach.pozdrowienia były z obydwu stron(kolega skręcił w strone Bliskiej) Także dzis w Jeleniej Górze pod Kerfurem przed 19.00 widziane dwie 156,jedna na DJ a druga na DZL z tunningową siatkowaną atrapą z przodu.pzdr.
czyjaś Alfa mrugała mi na żernickiej we Wrocławiu po godz 18, niestety nie zdążyłem odpowiednio zareagować, potem mrugałem AR 156 SW w Leśnicy bez odzewu.
Witam, Wszystkich:D:) Dziś na parkingu Magnolii szok w trampkach, pojechałem z qumplem do sklepu a tu patrze same alfy:D:P i aż musiałem zrobic fotki: 156,159,147,145. Załącznik 47666Załącznik 47667Załącznik 47668Załącznik 47669Załącznik 47670
Moja to Bella to ta z lotką:D:P
To ja wczoraj podobnie - jakoś koło 18tej na parkingu Biedronki na Przedwiośniu (Zakrzów)- zaparkowałam pomiędzy czerwoną 147 i czerwoną 146 (tablice DL...). Miałam strzelić fotkę wychodząc, ale już pan ze 146 odjeżdzał, zdążył poinformować, że prawie mu się samochody pomyliły ;)
I pozdro dla właściciela czerwonej 146 oklejonej "sprzedam", spotkanej dziś na Zielonym Wzgórzu.
Dzisiaj widziana czerwona brera pod sądem ok 8:45 DW...KS
Chyba czarna 156 na Chabrach ONY,na ZWM-ie 147 kolor trudny do opisania i na Oleskiej 156 OB.
Pozdrowienia dla koleżanki z bodrowej AR 166 z DW..... która pozdrawiała mnie po festiwalu OneLove 26-11-2011 (droga od Hali Ludowej w kier. galerii) :)
Pozdrowienia ze Śląska i może do zobaczenia w tym roku o ile się uda być! :)
(może doczyta) :)
Widziane 2 x 166. Jedna OST w Strzelcach Op. na rondzie, druga OPO w Opolu ... na rondzie (obwodnica)