https://www.facebook.com/events/5105..._mall_activity
Printable View
Naprawie ten wyciek i pojeżdże tydzień może 2 i jak nie będzie nic się działo to zostawie a jak będą znowu problemy to zmniejsze niutonometry
Wysłane z Samsung S4
Sasza.. 15:20 mijaliśmy się w Cekanowie na wysokości bramki ITD, ślepcu :/ :D
Słuchajcie kto się wybiera na spot mazowsza w czerwińsku 18 maja????
na pewno extremista i ja... z tego co widziałem jeszcze Sasza jedzie :P
No to i Wojtek też się wybiera ale tak napisałem bo nie wszyscy chyba wiedzą o tym spocie, a fajnie by było żeby i od nas większa grupa się zebrała :D
No ja bym też chętnie sie wybrał, bo mam wolne akurat tylko na taki dłuższy wypad to psa bym musiał wziąć ze sobą,tylko co na to inni ludzie powiedzą? :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Jak nie agresywny, to czemu nie :)
Nie jest:) Jest, mały ,gruby i wesoły,buldog angielski
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Bierz psa:)
Luzik Lichy, czasem zabiegany poprostu jestem:P
A ja znow mam prace i nigdzie nie pojade :(
Robert, a turbinę już znalazłeś ?
nie, turbo musi wytrzymac do konca miesiaca, a powodem kopcenia bylo nie tylko turbo, ale i obciety klin na kole pasowym wału, czego efektem byl przestawiający sie rozrząd, no i w turbo oczywiscie uszczelnienia poszly, przy okazji wymiany klinu i koła na wale wymienilem tez kpl. rozrzad, a na turbo nie starczylo czasu bo majowka sie zaczynala i chcialem miec auto juz jezdzace.
Zibi, Twój pies to nie problem, ja chyba wezmę kobietę... :-) Chciałbym w końcu wypić jakieś piwo :-)
Panowie wstępnie też się piszę na wyjazd do Czerwińska. W końcu będę mógł poznać kilku z Was. Mam tylko nadzieję że zdążę naprawić swoją Belle.
Wysłane z Samsung S4
Trucha widziany dziś ok 19 w Płocku ;)
Ano byłem, musiałem odebrać kilka biletów na piątkowy VADER :)
Wybiera się ktoś więcej z Płocka na mazowiecki do Czerwińska?
ja ruszam z moją żona ;)
Słuchajcie z Płońska też zbiera się kilka osób. Warszawa zbiera się w Łomiankach. Może my zbierzemy się w Wyszogrodzie i na miejsce zajedziemy razem?
jestem za ;) możemy spotkać się przy Biedronce w Wyszogrodzie np ;)
Nie wiem jak Trucha78 ale my z zibi543 będziemy jechać z sierpca więc fajnie byłoby z Płocku się już spotkać i wtedy ruszyć na zlot większym składem i po drodze zbierać resztę ekipy. Co wy na to ?
Wysłane z Samsung S4
Można się spotkać pod teatrem i wyruszyć razem
Wysłane z Sony Xperia SP przy pomocy tapatalka.
Jestem za gdziekolwiek chcecie
U mnie sytuacja następująca: jadę na 90% ale nie mogę wyjechać z Sierpca wcześniej niż koło 11, może 10.45, w Czerwińsku mamy być na 12-tą. W związku z tym nie będę miał za bardzo czasu żeby jechać przez Płock. Przez Drobin- Płońsk jest 10km bliżej no i lepsza droga więc można trochę pocisnąć. Może zjedziemy się w Wyszogrodzie, a jak nie to najwyżej spóźnię się z 15 minut i spotkamy się na miejscu.
Seba dobrze że bierzesz żonę, nie będę sam... :D
Trucha, w Rogotwórsku, Krzywanicach i Dzierzążni uwazaj jak juz bedziesz tak poganiał :D
Witam Panowie i Panie jeśli są :)
Proszę powpisujcie się na listę spotu Mazowieckiego(kto jeszcze tego nie zrobił) , chcemy znać pełną listę uczestników bo szykują się jakieś skromne gadżety :) więc chcemy znać pełną listę uczestników :)
hehe zobaczymy czy zostanie coś ;)
Ok to w razie cos prosze o przekazanie komus z Płocka, jesli chodzi o kwestie finansowe, ja je ureguluje z osobą ktora bedzie chetna mi przekazac dane gadzety :D tylko prosze o jakies info :D
A gdzie się znajduje się lista do zapisu?
Wysłane z Samsung S4
W temacie "spot Mazowsza " w dziale mazowieckie
Wysłane z Sony Xperia SP przy pomocy tapatalka.
Dobra wpisane:)
Wysłane z Samsung S4
Panowie co do wyjazdu do Czerwińska to proponuje spotkać się o 12 pod teatrem i najpóźniej 12:15 wyjazd, w Wyszogrodzie byśmy byli ok 13 tam spotkamy się z chłopakami z Płońska i razem ruszyli na Czerwińsk :)
Jak Wy to widzicie ?
Ja widzę to bardzo dobrze, super że spot dopiero na 14-tą bo miałem stres że nie zdążę, zgadamy się pewnie z juniorkiem i zibim koło 11-tej i razem podlecimy do Płocka, no i wszyscy dalej razem...
Panowie, o 13:15 max trzeba być już w czerwińsku - 13:30 ruszamy na objazd przez miasteczko. A tego nie wolno przepuścić:) sugeruje być w wyszogrodzie ok 12:50:)(<-- wtf??) miało być za dziesięć trzynasta:/) potem to rzut beretem do czerwińska. W końcu jeździmy Alfami a nie Vieśwagenami^^
Sebaaaaa mi to pasuje i pewnie reszcie ekipy ta 12 w samo południe będzie odpowiadać. Widzę że już ponad 30 osób będzie. Czym nas więcej tym lepiej. Sasza wiadomo ze alfa to nie vag ale czytałem posty to insignia lubi za wami jeździć :)
Wysłane z Samsung S4
Widzę, że to gruba impreza będzie :D
12 pod teatrem wydaje się optymalna
Mnie jeszcze nigdy nie nagrali, ba nawet na radar się nie załapałem - a lubię szybko jeździć:) po prostu nie zapierdalam bezmyślnie:)
mnie ostatnio złapali 2 lata temu i tydzień temu (na autostradzie .__.) :o
nie licząc bezsensownych kontroli :P