Musiaeś mocno przycisnąć!
Printable View
to jak Panie/Panowie kiedy robimy jakiego lokalnego spota?:)
Jesli tylko ktos szuka serwisu, porady, mechanicznej, elektrycznej pisac do mnie :) pracuje w jednym z sadeckich serwisow zajmujacych sie naprawa włoskich samochodow.
Witam wszystkich na forum
A znasz się za tym?
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
jasne.. masza jakis problem? pomogę Ci
2,0 16vT - nie kręci wyżej niż do 4000, później odcina. Mechanicznie wszystko wygląda na sprawne. Sterownik Bosch. Dokonanie diagnostyki niemożliwe bo auto stoi na strasznym zadupiu. Pomysły?
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
zadupiu tzn? skoro jezdzi zawsze mozna gdzies podjechac..
1. błedy
2. odepnij przepływkę
3. ciśnienie paliwa,
4. przepustnica cala sie otwiera?
5. wariator faz..
trzeba posprawdzac po kolei
Marek znowu się woziłeś po Jeżowie ;)
Tak trąbilem :) bo też zauważyłem w ostatniej chwili, nawet myślałem że już za późno było i mnie nie widziałeś
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Koledzy dajcie jakiegoś linka gdzie ramki klubowe można kupić, bo ja chyba ślepy jestem i nie moge znaleźć.
http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2
a tu masz drugi link gdzie pomoga ci zrobic cos z oczami :P
Witam wszystkich klubowiczów z NS i okolic jestem tu nowy ale bardzo pasjonuje się AR i motoryzacją posiadam AR 147 115 KM prawie typowa seria oprócz wyposażenia i zawieszenia sportowego do konca zimy tj. luty 2014 chce wycisnąć z alfy 220-250 km coś doradzicie? narazie pany są takie: Wymiana turbo włożenie ze 150 km wywalenie katalizatora zrobic wydech z jednej rury chipowanie silnika ale nie jakimś pudełkiem z allegro włożenie intercoolera 4-5 razy większego felgi 17 calowe i hamulce 6 tłoczkowe co wy na to jakieś rady? Jeśli chodzi o spot można zrobić coś większego mam parę znajomości i doświadczenie w organizowaniu imprez masowych. Jeśli ma ktoś jakieś pytania o Car Audio pytać śmiało zawsze pomogę :) Pozdrawiam wszystkich:)
Życze powodzenia, bo zapewne na zamiarach sie skonczy jak to zawsze bywa;P na kresce sie skonczy;) same fightery na tej nowosadeczyźnie ;)
czy ja dobrze widze kreska??Gdzie??Kiedy hu ha:D
podkrec na 500 KM
nie wyykonalne z tym silnikiem raz dwa ja sie tylko grzecznie pytalem co wedlug was mozna fajnego zmienic bo akurat robimy auta na np kjsy i kasa nas nie ogranicza i jako ze jestem nowy i nie znam ws to uprzejmie zapytalem;) to jak moze jakis maly spot w ten week? co wy na to ?
ja wiem ze sie pytasz alewszyscy maja tu jakas manie krecenia.Podkrec sobie tak zeby Tobie odpowiadala to raz,a po drugie to jakos w miare bezpiecznie zebys nie plakal, ze Ci sprzeglo z dwumasa itp. polecialo.Skoro wiesz co robisz bo sie na tym znasz to nie rozumiem pytania
Myślę, że spot w weekend to dobry pomysł, tym bardziej że mamy do obejrzenia 166 ;) (niestety jak zawsze nie mogę się zdeklarować na 100%, bliżej weekendu się wypowiem)
Czarny_28 odstraszasz nam nowych klubowiczów ;) (na marginesie chłopaki z NS mają też inne manie nie tylko kręcenia :D)
Freshone1 jak coś będzie w weekend, to wpadnij, pokażesz jaką masz bazę do przeróbek, obejrzymy i będziemy myśleć co dalej :)
A tak całkiem na marginesie to wie ktoś gdzie w NS mogę "odblokować" tanio i dobrze konsolę Xbox360 ??
masz juz spota w sobote:D
- - - Updated - - -
łukasz za duzo ich juz i nie chce myslec co bedzie za rok w Żegocinie.Chyba bedzie trzeba postawic drugie zadaszenie z grillem:D
Za rok w Żegocinie z grillem damy radę bardziej bym się bał o miejsca parkingowe :)
Wracając do spota, to jak z lokalizacją ??
To może tym razem w Starym Sączu? :P;) albo na parkingu koło miasteczka galicyjskiego;)
Mi tam obojętne :) Chodz ja proponuje parking przy tesco pod wieczór :) może z mój znajomy zemna wpadnie to się rajdówką ( cienias allbo sej 70-80 km waga 700kg z klatką ) pobawimy :)
za Media Marktem jest gościu co naprawia konsole to Ci odblokuje, nie raz się kogoś tam wysyłało to klienci byli zadowoleni
Stary Sącz nie byłby głupi,coś dla odmiany innego, klimatycznie tam jest, rok temu tam byliśmy i fajnie było nawet z Markiem wówczas na kreske się ustawiliśmy hehehe
ja proponuje dalej parking przy tesco pod wieczór :)
Widzieliście nową gazetkę MediaExpert;)
Załącznik 99265
fajnie by bylo podjechac pisze tam kiedy to jest bo nie sadze ze caly tydzien hehe ;)
Gazetka jest ważna od 20.06 do 03.07
Na ostatniej stronie nad reklamą z AR jest info że mają "Weekend rabatów" od 22.06 do 23.06 może wtedy będzie wystawiona Alfa
Może zrobimy spota pod Media Expert ;)
Będzie się działo w pod Tesco w ten weekend
http://golabkowice.pl/weekend-rabatow/
Media Expert ale ktory.. ? ? boo mamy chyba 2 w NS..
Mozna by bylo zrobic tam spota i podejsc obczaic :)