wczoraj jadac sobie spokojnie 140 prawym paskiem na DTS podjechała mi alfina na ramkach sl tablice granat 156 w SW kolega leciał na chebzie pętla nowy jork :)pozdrowiony długimi i awaryjkami
Printable View
wczoraj jadac sobie spokojnie 140 prawym paskiem na DTS podjechała mi alfina na ramkach sl tablice granat 156 w SW kolega leciał na chebzie pętla nowy jork :)pozdrowiony długimi i awaryjkami
Pozdrawiam wypicowaną :D czerwoną 147 na ramkach, przy zjeździe z A4 na S1. Blachy SJ, pomrygane :)
Ja pozdrawiam wszystkie widziane Alfy dzisiaj, pomimo tego że wszystkim machałem a nikt chyba nie odpowiedział :/
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 1.9JTDm w sedanie, który często staje w okolicach Prokuratury w Katowicach. Dziś naprzeciwko mojej :)
Nie ma ramek, więc nie wiem czy jest na forum.
Załącznik 80665
Pozdrawiam kolegę z czarnej AR SW 159 (ramki były) z którym wczoraj w Krakowie odbyliśmy "wspólną" trasę od Lubomirskiego, aż do AWF. Pozdrowienia były, kolega na pewno z forum.
(jechałem srebrną 159 SW)
Pozdrawiam
pozdrowionka dla koleżanki Brera21 , tradycyjnie już chyba , pomachane i światełka :) , oraz czarna 159 z ramkami widziana w środę na dwu-pasie w Bielsku od strony Cieszyna zjezdrzala w kierunku MAKRO ( światełka były ) ,
chciałbym również życzyć wszystkim miłośnikom Alfy Romeo zdrowych i spokojnych Świąt , oraz szczęśliwego Nowego Roku .
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich serdecznie .
Pozdrowienia dla użytkownika czarnej oramkowanej Alfy 147 JTD bez kołpaków, zaparkowanej na szarym końcu parkingu TESCO Gliwice :)
Jest jakas alfetka z okolic włocławka (kuj-pom) na forum ? :) miło by było miec fana z tak bliska :P
u mnie jest sporo alfinek ale żadna nie jest z forum :(
@up, A od kiedy włocławek należy do "małopolski i górnego śląska"? :)
To teraz ja :)
Pozdrowienia dla dwóch Alfinek 147 o rejestracji SBL
pierwsza po 9:30 na wysokości stacji benzynowych na drodze 44 w Tychach (błękitna)?
druga stała na światłach na Browarze Tyskim i mrugała do mnie przed godziną 13 - pomachane :)
_tomek_ , czy to Ty do mnie mrugałeś dziś na kostce brukowej po 13?