Pozdrawiam ciemnoczerwoną 156 KOL z ramkami,która nawracała na parkingu pod wyciągiem narciarskim Smoleń (Wolbrom)
Printable View
Pozdrawiam ciemnoczerwoną 156 KOL z ramkami,która nawracała na parkingu pod wyciągiem narciarskim Smoleń (Wolbrom)
Pozdrawiam widziane dzisiaj koło 11:00
czarna 156SW (KOS...) stojącą w Jawiszowicach na Łęckiej (przed domem w którym podobno straszy);
biała 147 GTA? tudzież GTA look (KOS...) stojącą przed kwiaciarnią w Grojcu.
Pozdrawiam czarna 156 z czerwonymi skórami w środku, otrąbioną w niedziele pod wieczór na światłach kawałek przed katowickim spodkiem ;-) Podrawiam także widzianą wcześniej o jakieś 10 min srebrna 159 SW z Len Arte, która mi pomrugała (a wcześniej wyprosiła z lokalu ponieważ nie było wolnych miejsc...).
Pozdrawiam również szara? 147 spotkaną dzisiaj ok 12.30 na rondzie przy zjeździe z A1 w Knurowie.
pozdrowienia dla właściciela/właścicielki bo nie widziałem, czerwona Alfa Romeo 146 na rejestracji WI... zaparkowanej przy kościele w Wodzisławiu - Wilchwach ok. godzin 11
pozdro dla Majkela :)
i dla 156 Azurro (identyczna siostrzyczka mojej :D) gdzie zostawiłem dziś wizytówkę ok godz 13:30 w uliczce obok Sztygarki :)
Pozdrawiam czarna 159 kombi na SK z rameczkami-galeria Niwa Oświęcim;]]
witam, witam :) wypatrywać mnie tam jutro na Waszych drogach :) wybieram się z rana do Zakopanego, więc migać i machać na pewno odmacham :D do zobaczenia na drodze :) zielono-złota alfa 147 :)
Pozdro dla Darka dzis poznym wieczorem na S1:) Oraz dla Weroniki na trasie skoczów pawłowice:D
hello
srebrna 156 selespeed
sw 3****