Rowniez pozdrawiam! Myslalem ze lecisz na Mc do Jasienicy ale chociaz boxera przegonilem troche;)
Printable View
Pozdrawiam Socik pozdrawiam :) chyba się starzeje nie chciało mi się Ciebie gonić jak za starych dobrych lat :D
Pozdrowienia dla srebrnej 156 lub 166 ( nie zdążyłem sie przyjrzeć ) Taxi wczoraj w Sosnowcu która mnie omrugała wieczorem na pogonii
pozdrowienia dla majstra widzianego dzisiaj koło pkp w Wodzisławiu
Pozdrawiam dzisiaj Czarną Julke ST 37..E w tychach koło lodowiska - wpuściłem kolege przed siebie niestety nie jechałem alfą, a nawiąże jeszcze do wcześniejszej kolizji VW golfa z Mercem A - gość z merca wcześniej na Tęczy przejechał na czerwonym i o mało to mi auta nie zachaczył tak mu się spieszyło , no i daleko nie pojechał co prawda nie jego wina bo gość mu wyjechał ale puściłem do niego szyderczy uśmiech jak przejeżdzałem obok.
Pozdrawiam piękną blond Panią za kołkiem żółto-złotawej 145 na "SM", widzianej w Leszczynach, bez klubowych ramek, ale moze może nas czyta? ;)
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 147 SD.... Mijalismy sie w Wiśle. Łapki były ;)
Ktoś się przyznaje do 164 Super 3.0 na blachach WR (była długo na allegro), kolor chyba nero hwb, stała w Krakowie na Kościuszki. Czekałem obok dobrą chwilę, bo mi zrobiła nizły mindfuck - jadę swoją Alfą, a tu stoi prawie identyczna. No kurde :)
Podobne pozdrowienia przydałyby się w Słupsku... Będąc w Szczecinie - fajnie to wychodzi - migali mi wszyscy. A w moim rodzinnym Słupsku nic ... migam i migam...